Strategia ”X Brothers” - cum îți poți dubla banca pierzând chiar și 80% din pariuri

Nu vreau să fiu plictisitor legat de această strategie, nu vreau să lungesc povestea, am să vă explic pur și simplu despre o strategie pe care am testat-o în urmă cu ceva ani și pe care o rulez în paralel pe un cont de pariuri online special creat pentru pariurile de acest tip. Acel cont este în viață și azi și a ajuns la o sumă de peste 40 de ori mai pare. ATENȚIE: mizele folosite sunt flat-stakes, nu am crescut sau scăzut niciodată miza unui pariu iar contul este deschis în 2014.

PRINCIPIILE STRATEGIEI X-BROTHERS

Principiul de bază al strategiei este unul extrem de simplu: se pariază pe bilete formate din 2 meciuri de fotbal cu selecția X final. Simplu ca bună-ziua, practic poți alege meciuri cu ochii închiși și să le pui pe bilete, dacă iese-iese, dacă nu, măcar ai încercat, corect? NU E CHIAR AȘA!

Pentru mine întotdeauna trebuie să existe argumente pentru a putea să-mi scot banii din buzunar și să-i pun în joc, deci hai să vedem ce ajustări am făcut de la startul strategiei și ce fel de condiții trebuie îndeplinite.

Statistic vorbind, cam 28% din meciurile de fotbal se termină la egalitate, iar cotele sunt peste 3.00 pentru selecția X final, caz în care 2 meciuri combinate pe același bilet, la valori de minim 3.20, ne dau un factor multiplicator final de minim 10 ori valoarea mizei (pe limba tuturor - o cotă finală de minim 10.00)

CRITERII DE SELECȚIE A MECIURILOR

  1. pariurile pot fi jucate profitând de top bonusuri pariuri online pentru că se îndeplinesc condițiile de rulaj
  2. cota pe X final a meciului trebuie să fie cuprinsă în intervalul 3.20 - 3.60
  3. minim 4 rezultate de egalitate în ultimele 10 meciuri diputate de cele două echipe în competiția respectivă, minim 1 rezultat de egalitate de partea fiecărei echipe (ca să înțelegeți, în ultimele 5 meciuri ale echipei A trebuie să avem minim 3 egaluri și în ultimele 5 meciuri ale echipei B să avem minim un egal în competiția respectivă, sau invers. Practic avem în 10 meciuri minim 4 egaluri și minim 1 de fiecare echipă. Dacă echipa A are 4 egaluri în ultimele 5 meciuri și echipa B niciunul, atunci nu se califică!)
  4. media de goluri a celor două echipe în respectiva competiție trebuie să fie mai mică decât 2.6 combinată (nu ne referim la media individuală de goluri, ci la media combinată. Dacă echipa A are o medie de 2.9 goluri per meci, iar echipa B are o medie de 2.2 goluri per meci, atunci avem o medie combinată de 2.55 goluri, ceea ce e OK)
  5. OPȚIONAL: minim 1 rezultat de egalitate între cele două formații în partidele directe din acea competiție în ultimele 5 partide directe, nu mai vechi de 5 ani. Practic nu ne interesează dacă cele două formații au jucat ultima dată în 2012, s-au schimbat multe de-atunci. Există și posibilitatea ca cele două echipe să nu se mai fi întâlnit în competiția respectivă, de aceea punctul 5 este opțional.

AVANTAJE ȘI DEZAVANTAJE

  • un singur bilet câștigat din 10 plasate asigură protecția mizei
  • minim 2 bilete câștigate din 10 asigură dublarea bankroll-ului
  • meciurile nu depind de terminarea altor meciuri, nu este un sistem progresiv
  • se pot găsi multe meciuri care corespund criteriilor, deci se poate produce volum pe termen scurt
  • există posibilitatea unui șir lung de rezultate negative deoarece șansele de câștig ale biletelor sunt sub 10% în teorie

<<Deschide AICI un cont nou la cele mai tari case de pariuri online si pune strategia in aplicare>>




Articole similare