Strategie trading over/under 4.5 goluri. Profit indiferent de rezultat!

Dragilor, a trecut ceva vreme de când nu am mai scris un articol de tip tutorial, dar chiar vreau ca în perioada următoare să mă concentrez pe așa ceva, pentru că sunt foarte mulți care își doresc să învețe cât mai multe despre Betfair Exchange și strategii de a face bani foarte ușor indiferent de rezultatul final.

Haideți să vă dau un exemplu despre o strategie pe goluri pe care o aplic și care îmi aduce profit decent.

TRADING PE PIAȚA DE OVER/UNDER 4.5 GOLURI ÎN BETFAIR EXCHANGE

În primul rând pornesc de la ideea că știți deja ce înseamnă Back și Lay în Betfair Exchange, iar dacă nu știți, vă invit să priviți acest tutorial pentru începători.

Ideea de baza a acestei strategii este de a căuta meciuri care corespund anumitor criterii de evaluare și anume:

  • echipe ofensive
  • ultimele 2 partide ale ambelor echipe să fi produs SUB 2.5 goluri
  • minim 2 din ultimele 5 partide directe să fi produs minim 3 goluri
  • cota pe over 2.5 goluri să fie minim 2.20 în Exchange

Deschide un cont nou la Betfair Exchange cu CLICK AICI și ai un pariu gratuit în valoare de 150 de Lei EXCLUSIV prin site-ul nostru, dar și cadou masterclassul Puterea Cotelor!

O să vă întrebați de unde am scos aceste criterii, dar toate au câte o logică și un rol în această strategie. În primul rând, cotele sunt influențate de rezultatele recente ale echipelor, iar dacă ambele echipe au produs meciuri sărace în goluri recent, tendința pieței este de a menține curentul și selecția pe Under va fi mult mai pariată, caz în care cota pe Over crește, iar pe noi ne ajută. Dacă piața se așteaptă la un meci sărac în goluri, e clar că la minim 5 goluri în meci chiar vor fi valori mari! Un nou avantaj pentru noi!

STUDIU DE CAZ: CSU CRAIOVA vs FC BOTOȘANI 03 August 2018

Conform criteriilor, acest meci se încadra perfect, pentru că în primele 2 runde Craiova nu a marcat și a avut un gol primit, iar Botoșani a remizat 1-1 la CFR și a învins cu 2-0 pe Herman, deci ambele meciuri de Under. Însă în statistici nu scrie că oltenii au ratat o tonă de ocazii la acel 0-0 cu Iași, sau că Botoșani putea să mai marcheze de două ori cel puțin cu Herman. În plus, ultimele 2 directe au fost 2-1 și 5-1, iar un avantaj imens îl puteți avea și dacă vă alegeți meciuri din competiții pe care chiar le urmăriți! În cazul meu, știu cum joacă atât Craiova, cât și Botoșani.

De ce alegem să facem trading pe piața de UNDER/OVER 4.5? Simplu: pentru că riscăm foarte puțin și putem câștiga foarte mult! Din moment ce în piața de referință pentru Under/Over, adică aceea de 2.5 goluri, Underul era favorit, la cotă sub 1.70, Overul fiind situat undeva la 2.30, Underul în piața de 4.5 goluri era undeva sub valoarea 1.10!

În acest caz am intrat în piață cu un pariu de tip Lay pe selecția Under 4.5 goluri la cota de 1.09, cu miză 1100 de Euro, ceea ce înseamnă că suma cu care m-am expus inițial a fost de 99 de Euro. Practic, cel care dorea să câștige 99 de Euro de la mine pariind că se vor înscrie mai puțin de 4.5 goluri în meci, risca 1100 de Euro.

Meciul a început tare, iar faptul că deja s-au marcat 2 goluri în primele 22 de minute a crescut cota pe Under 4.5 la 1.38, iar eventualul nostru profit indiferent de rezultat putea fi de 227 de Euro fix după marcarea celui de-al doilea gol (vezi imaginea de mai jos). Sunt peste 200 de Euro profit în doar 20 de minute, adică dublul sumei cu care eram expus inițial, deci echivalentul unui pariu de cota 3 câștigător, dar am aduptat o altă soluție!

Cu ajutorul platformei Betfair Exchange se poate face Cash-Out parțial, ceea ce am și făcut, obiectivul meu prioritar fiind acela de a-mi proteja miza! După cum puteți vedea, aveam un eventual profit de 12 Euro dacă se înscriau Under 4.5 goluri și un eventual profit de 811 Euro dacă se înscriau Over 4.5 goluri.


Deschide un cont nou la Betfair Exchange cu CLICK AICI și ai un pariu gratuit în valoare de 150 de Lei EXCLUSIV prin site-ul nostru, dar și cadou masterclassul Puterea Cotelor!

Având în vedere că jocul era deschis și avea potențial de profit mult mai bun, am rămas în continuare în piață, sperând la un câștig cât mai bun, dar fixându-mi în același timp un target în ceea ce privește pragul de profit minim sub care nu aveam voie să cobor. 2-1 la pauză era un scor care îmi dădea speranțe pentru încă minim 2 goluri, iar faptul că cel de-al 4-lea gol s-a marcat la 10 minute de la reluarea jocului era deja un scenariu ideal.

Puteam închide pariul cu peste 550 de euro INDIFERENT DE REZULTATUL FINAL, profit pe ambele selecții, dar orice parior care știe că mai are 40 de minute din meci și mai are nevoie de un singur gol este tentat să creadă că acesta va veni.

Cele mai grele lupte ale pariorilor în această activitate sunt împotriva lăcomiei și a lor înșiși! Lupta împotriva lui ”Sigur se mai dă unul” este cea mai grea! Atunci când pariorii își pot învinge aceste gânduri, putem discuta despre succes pe termen lung în această activitate.

CONCLUZII ALE STRATEGIEI

După cum puteți observa în imaginea de mai jos, eu mi-am propus să câștig minm 400 de euro profit curat din acest meci, pe parcursul lui, iar în minutul 60 deja am ieșit din piață, deși mai era jumătate de oră de joc și puteam câștiga peste 800! A fost obiectivul meu, decizia mea, iar dacă se marca un gol la un minut după ce dădusem cash-out nu mi-ar fi părut rău, pentru că am pățit de foarte multe ori să se mai marcheze după ce eu ieșisem din piață și aș fi putu câștiga mai mulți bani. Important pentru mine a fost că am avut un plan pe care l-am respectat, iar disciplina este componenta numărul 1 în drumul spre succes la pariuri.

În cele din urmă în acest meci chiar nu s-a mai înscris, deși au mai fost ocazii, iar dacă nu ieșeam din piață și așteptam să se mai marcheze, aș fi terminat meciul cu 12 eruo profit, în loc de 435.

Această strategie are avantajul de a-i permite traderului să riște foarte puțin prin Lay-ul inițial la cotă foarte mică! Gândiți-vă că pentru un eventual profit de 100 de Euro, riscul efectiv ar fi fost de doar 9 euro, iar calculele adaptate pentru bankrollul vostru le puteți face foarte simplu folosind formula:

Suma riscată = (Cota Lay- 1) X Miza


Vrei să înveți mai multe strategii prin care poți câștiga bani foarte ușor în Betfair Exchange?

Obține de aici GRATUIT masterclassul PUTEREA COTELOR





Articole similare