Multipla de sâmbătă de la Mihalache

UNIBET

Cu 12 meciuri consecutive fără înfrângere din care a colectat 9 victorii, Fulham merge la Derby County cu un moral excelent și într-o formă de zile mari, mai ales după ce a dispus și de liderul Wolverhampton cu 2-0. Derby vine după egaluri cu goluri, 2-2 și 3-3, dar nu înțeleg de ce este ușoară favorită azi. Un lucru este clar, va fi un meci greu de prezis pe piața de 1-x-2, dar luând în calcul că Derby a marcat în 79% din meciurile disputate în acest sezon, iar Fulham în 85%, suntem îndreptățiți să așteptăm goluri în ambele porți.

Gazdele de la Gaziantep reprezintă o formație formată doar din jucători tineri, sub 20 de ani, deoarece toți seniorii au plecat, clubul fiind în colaps financiar. Au 8 înfrângeri la rând în campionat, iar 7 dintre ele sunt la o diferență de minim 2 goluri. Balikesirspor a coborât la 4 puncte sub zona de play-off din cauza unei perioade proaste care a durat 4 meciuri, dar etapa trecută a câștigat cu Samsun. Atacul nu stă rău, au 41 de goluri marcate în 24 de partide, iar azi pot înscrie lejer de 3-4 ori.

cota2.ro

Napoli chiar se ține bine în acest sezon iar fanii visează cu ochii deschiși la titlu, care pare mai aproape ca oricând. E greu să te bați cu Juve, dar pentru asta nu ai voie să faci pași greșiți. Astăzi au un alt hop important de trecut, AS Roma, dar capitolinii vin după un eșec dur pe Olimpico în fața lui AC Milan.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Derby County vs Fulham
Pronostic:
GG
Cota
1.65
Gaziantep vs Balikesirspor
Pronostic:
Balikesirspor -1.5 HA
Cota
1.70
Napoli vs AS Roma
Pronostic:
1
Cota
1.70
Cota finala: 4.77
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro