Ponturi Pariuri Tenis Novak Djokovic vs Alexander Zverev

BETANO

Prieteni, haideți să mai încercăm și astăzi un pariu bun pe Roland Garros. Puteți juca acest pariu doar la BETANO, iar dacă nu aveți cont deja, merită să vă deschideți unul chiar AICI pentru a intra și în posesia BONUSULUI DUBLU la prima depunere de până la 500 de lei, bani creditați INSTANT în contul vostru de joc nou creat.

Linia de cel mai rapid serviciu pentru Novak Djokovic în meciul de azi contra lui Alexander Zverev este setată la Under/Over 122 mile/oră de tip asiatic, ceea ce înseamnă că în eventualitatea în care cel mai rapid serviciu are fix 122, atunci primim cota 1.00 și miza e rambursată.

cota2.ro

În ultimele 3 meciuri de la RG, Nole a atins viteza maximă de 123 de mile/oră, iar într-un turneu de acest gen, jucătorii mari intră pe o pantă ascendentă a evoluției, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta la îmbunătățiri. Cum spun comentatorii: își ridică nivelul tenisului :)

Pentru a pierde acest pariu, este nevoie ca Djokovic să aibă o viteză maximă de 121, adică 3.2 km/oră mai puțin decât în precedentele 3 partide, aspect care, în condițiile actuale, mi se pare ieșit din ecuație.

Voi merge cu miză maximă 10/10 pe acest pariu, vă doresc succes!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Novak Djokovic vs Alexander Zverev
Pronostic:
Djokovic - cel mai rapid serviciu -peste 122 mile/oră
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 8.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro