Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 4.53

Fortuna

Prieteni, ultimul bilet postat de mine a fost cel de cota 10+, pierdut la un singur gol, deoarece Franța nu a fost în stare să marcheze în Turcia...foarte aproape.

Astăzi voi miza pe un bilet format din 3 meciuri, la cota finală 3.50 din meciuri de fotbal din cadrul preliminariilor pentru Euro 2020.

cota2.ro

Macedonia de Nord vs Austria

Macedonia de Nord are o generație bună, iar înfrângerea cu Polonia de vineri seară a fost una mincinoasă. Gazdele au dominat la capitolul ocazii, șuturi spre poartă, însă au luat un gol de cascadorii râsului, la care nici măcar Polonezii nu se bucurau pe deplin. Austria va avea o misiune foarte grea la Skopje, mai ales dacă punem la socoteală și faptul că Alaba și Hinteregger sunt incerți.

Ucraina vs Luxemburg

Ucraina a dat Serbiei cu terenul în cap, 5-0 fără drept de apel, cred că nici cel mai înfocat suporter nu se aștepta la așa ceva. Cu Luxemburg am încasat vineri, deoarece am mizat pe un GG la Lituania și, conform așteptărilor, acesta a fost bifat ușor. Luxemburg ar avea jucători capabili să înscrie și în această seară, chiar. Voi miza pe minim 3 goluri marcate în meci.

Malta vs România

În fine, ultima selecție este legată de meciul României. După egalul mega-norocos smuls pe final în Norvegia (și total nemeritat după umila mea părere), elevii lui Contra ar trebui să confirme statutul de favoriți împotriva Maltei. Adică...dă-o-n mama mă-sii...tradiția ne obligă să nu vedem altceva în afara victoriei cu Malta....repet...Malta.

Serbia vs Lituania & Irlanda vs Gibraltar

Ultimele două meciuri sunt alese de umplutură și sper din tot sufletul să nu apară vreo surpriză aici și să pierd ca proștii :) Ideea este că la minim 5 meciuri de cotă 1.1 pe bilet, Fortuna oferă o cotă specială de tip Fortuna Plus și în acest caz, solistul pe România va fi 1.27 în loc de 1.22.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Macedonia vs Austria
Pronostic:
1X
Cota
1.79
Ucraina vs Luxemburg
Pronostic:
peste 2.5 goluri
Cota
1.56
Malta vs România
Pronostic:
2
Cota
1.27
Serbia vs Lituania
Pronostic:
1
Cota
1.10
Irlanda vs Gibraltar
Pronostic:
1/1 pauza/final
Cota
1.16
Cota finala: 4.53
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro