Ponturi Pariuri Fotbal CS Alagoano vs Flamengo

BETFAIR SPORTSBOOK

CS Alagoano este una dintre cele mai slabe echipe existente în actualul sezon al primei divizii de fotbal din Brazilia și a promovat surprinzător, pentru prima dată de la 1986 încoace.

Cu siguranță, actualul lot este unul cu care nu va face față rigorilor, iar meciul din această noapte contra lui Flamengo se va desfășura în condiții speciale, deoarece conducerea clubului a hotărât să vândă drepturile de organizare ale acestei partide, astfel că partida se va desfășura în capitală. În acest caz, practic, Flamengo va avea și avantajul de echipă gazdă, iar fanii își pot susține echipa în număr mare.

cota2.ro

Noul antrenor al lui Flamengo va fi Jorge Jesus, iar acesta va prelua conducerea după Copa America, momentan fiind la stadiul de „observator”, astfel că jucătorii vor căuta să aibă o prestație cât mai bună pentru a-l impresiona.

La capitolul statistică trebuie să menționăm că Flamengu nu a încasat niciun gol în ultimele 3 meciuri și a pierdut un singur meci din ultimele 9, câștigând 5. Alagoano are o singură victorie și a înscris doar 3 goluri în cele 8 etape disputate!

Orice alt rezultat în afara victoriei lui Flamengo ar fi o adevărată bombă aici, astfel că voi juca solistul la proiectul piramidal.

2 VALUE BET-URI

În altă ordine de idei, vă recomand cota 1.80 pe victoria lui Flamengo fără gol primit, disponibilă în BETFAIR SPORTSBOOK (Deschide cont aici și ai 500 de lei BONUS). Gândiți-vă că această casă de pariuri are cota 1.60, iar această casă de pariuri are cota 1.65, deci la valoarea asta vorbim de un VALUE-BET!

Eu voi miza și pe victoria lui Flamengo în handicap de minim 2 goluri la cota 1.94 disponibilă în BETFAIR EXCHANGE (Deschide cont aici și ai 150 de Lei pariu GRATUIT).

La fel, vorbim despre un Value-Bet! Această casă de pariuri are cota 1.76, iar această casă de pariuri are cota 1.83

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
CS Alagoano vs Flamengo
Pronostic:
Flamengo -1.5 HA
Cota
1.94
Cota finala: 1.94
Profit: 6.58
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro