Ponturi Pariuri Fotbal Shanghai SIPG vs Guangzhou Evergrande

MAXBET

Prieteni, astăzi avem meci de gală în SuperLiga din China, o confruntare între marile forțe de pe plan intern, care s-au duelat în ultimii ani pentru titlu: Shanghai SIPG și Guangzhou Evergrande.

Seria fantastică de 7 titluri consecutive câștigate începând cu 2011 de Guangzhou Evergrande a fost oprită anul trecut chiar de către Hulk & co, care au reușit să aducă trofeul la Shanghai.

cota2.ro

În acest sezon, Beijing-ul pare să aibă un cuvânt de spus, deoarece s-a instalat în fotoliul de lider cu 11 victorii din 12 etape, lăsându-le pe cele 2 rivale de azi pe pozițiile 2 și 3 pentru moment.

În mod normal, meciurile dintre Shanghai și Guangzhou Evergrande sunt foarte spectaculoase, se înscriu multe goluri, iar motivul este unul simplu: ambele formații au avut întotdeauna străini de calitate în atac, care au avut de spart sisteme defensive formate din fundași locali.

Meciul de astăzi, însă, nu sunt sigur dacă se va încadra în acest tipar și am să vă spun și de ce. Gazdele se vor putea baza pe tripleta ofensivă clasică formată din cei 3 brazilieni: Hulk, Elkeson și Oscar. La oaspeți, însă, comparativ cu anul trecut când Alan, Paulinho, Talisca și Goulart făceau ravagii și înscriau pe bandă rulantă, astăzi au rămas doar doi străini în lot: Anderson Talisca și Paulinho.

Misiunea va fi cu atât mai grea astăzi pentru echipa antrenată de Fabio Cannavaro, pentru că pe lista de indisponibili se află și golgetterul formației: Anderson Talisca.

STATS & FACTS:

  • Shanghai SIPG a marcat minim 2 goluri în fiecare din ultimele 8 partide directe
  • Shanghai SIPG a înscris minim 2 goluri în ultimele 16 partide de pe teren propriu
  • Shanghai SIPG a câștigat 15 din ultimele 16 meciuri disputate pe propriul teren
  • Guangzhou Evergrande a pierdut 5 din ultimele 6 partide directe în fața lui Shanghai SIPG


Am jucat acest pariu la MAXBET!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS DUBLU de 777 Lei!

Joacă BONUS DUBLU de 777 lei
Shanghai SIPG vs Guangzhou Evergrande
Pronostic:
1 & peste 1.5 goluri
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro