Ponturi Pariuri Fotbal Uruguay vs Ecuador

BETANO

Uruguay vs Ecuador


cota2.ro

Primul meci C din Copa America din 2019 va fi intre Urugay si Ecuador pe Estadio Governador Magalhães Pinto.


Uruguay

Cel mai recent meci al lui ~ La Celeste~ s-a încheiat cu un triumf de 3-0 asupra Panamei într-un meci amical. Cu Edinson Cavani, Cristhian Stuani și Maxi Gomez, Urugay are doar calitate in linia de atac. Deasemenea jucatorul lui Juventus, Rodrigo Bentancur și Matias Vecino de la Inter Milano vor începe probabil în linia centrala de mijlocasi.


Echipa Probabila (4-4-2): Muslera; Caceres, Gimenez, Godin, Laxalt; Nandez, Bentancur, Vecino, Lodeiro; Suarez, Cavani


Ecuador

Pentru echipa Ecuadorului ii vom avea in scena pe Valencia (capitanul echipei) ce va prelua flancul drept, fostul atacant al echipei West Ham United, Enner Valencia s-ar putea sa primeasca sansa sa joace titular in aceasta noapte. Alti jucatori importanti care vor fi prezenti in echipa Ecuadorului sunt: Caicedo, Quinterom, Ibarra, iar ca principal absent Paredes.


Echipa Probabila (4-3-3): Banguera; Quintero, Arboleda, Achilier, Caicedo; Orejuela, Gruezo, Intriago; Antonio Valencia, Enner Valencia, Renato Ibarra


Ultima dată când aceste doua echipe a jucat, a fost în noiembrie 2016, unde Uruguay s-a impus cu scorul de 2-1

Uruguayul și-a câștigat toate cele trei meciuri în 2019 - câștigând victorii împotriva Uzbekistanului, Thailandei și Panama, marcand 10 goluri si neincasand vreun gol.


Având în vedere calitatea pe care Uruguay o posedă în linia lor de atac, împreună cu o apărare puternică a dirijorului Diego Godin, ar trebui să înceapă campaniade calificare sa inceapa cu o victorie usoara


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Uruguay vs Ecuador
Pronostic:
1 solist
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 6.40
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro