Ponturi Pariuri Fotbal Germania U21 vs România U21

UNIBET

Dragilor, iată că s-au deschis și cotele pentru semifinala pe care naționala mică o va disputa la Campionatul European U21 împotriva Germaniei, joi de la ora 19:00.

La ce am văzut deja, tricolorii au avut prestații excelente și au reușit să câștige o grupă din care pornea cu ultima șansă, reușind să marcheze de 4 ori atât împotriva Croației, cât și împotriva Angliei, națională care era văzută drept una dintre favoritele la câștigarea trofeului.

cota2.ro

Germania a învins categoric Serbia cu 6-1 și a trecut și de Danemarca 3-1, dar trebuie să reținem că majoritatea reușitelor din cele două meciuri pe care le-a câștigat au venit pe contraatac. În ultimul meci din grupă a remizat 1-1 cu Austria, dar era foarte aproape să piardă, austriecii având o bară și încă o ocazie singur cu portarul.

Am observat fisurile defensive ale Germaniei care a primit gol în fiecare meci, dar și forța ofensivă peste așteptări pe care a etalat-o naționala noastră.

În aceste condiții, consider că este valoare bună pe linia de +1 Handicap Asiatic pentru România la cotă 1.90, deoarece în cazul în care pierdem la diferență de fix un gol, miza ne este returnată.

Aș îndrăzni și un pronostic mai curajos - X2 & Ambele Marchează la cota 3.55, pronostic disponibil în oferta acestei case de pariuri

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Germania U21 vs România U21
Pronostic:
România +1 Handicap Asiatic
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro