Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 7.18

BETANO

Prieteni, azi voi încerca un bilet ceva mai riscant, la cotă mai mare, format din 5 meciuri, după ce ieri am încasat cu două mâini cele două pariuri plasate pe meciul lui Halep.

Tot pe meciul Simonei vom paria și astăzi, doar că voi juca pe adversara sa. Polona Hercog este o jucătoare de alt calibru față de taiwaneza de ieri și nu cred că va câștiga mai puțin cu 8 game-uri decât românca, deoarece are un serviciu mult mai bun.

cota2.ro

Alize Cornet a jucat foarte bine împotriva Svitolinei și a eliminat-o pe favorita cu numărul 5 la capătul unui joc foarte consistent. Cred că o va trimite și pe Shuai Zhang acasă.

OBȚINE NOUL BONUS DE 500 DE LEI DE LA FORTUNA AICI

Jelena Ostapenko face ce face și avansează în turneul de la Eastbourne, după ce a reușit să o învingă și pe Sloane Stephens. Letona face foarte multe duble greșeli, iar împotriva Alexandrovei va avea viață grea dacă nu își îmbunătățește serviciul. Totuși, compensează prin lovituri la limită și de aceea putem avea premise pentru minim 19 game-uri disputate.

Egipt este una din favoritele la câștigarea Cupei Africii pe Națiuni, iar deși în primul meci s-a impus doar cu 1-0 în fața lui Zimbabwe, astăzi este favorită indiscutabilă în confruntarea cu Republica Democrată Congo, formație care a cedat în prima etapă în fața Ugandei (0-2).

În fine, cea mai riscantă alegere este meciul dintre coreenii de la Jeonbuk Motors și chinezii de la Shanghai SIPG din returul optimilor de finală a Ligii Campionilor Asiei. După 1-1 în tur, meci cu foarte multe ocazii, ne putem aștepta la un meci la fel de deschis, pentru că Hulk & compania sunt obligați să înscrie.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Hercog vs Halep
Pronostic:
Hercog +7.5 handicap game-uri
Cota
1.33
Shuai Zhang vs Alize Cornet
Pronostic:
2
Cota
1.53
Ostapenko vs Alexandrova
Pronostic:
peste 18.5 game-uri
Cota
1.00
Egipt vs DR Congo
Pronostic:
1
Cota
1.42
Jeonbuk vs Shanghai SIPG
Pronostic:
GG
Cota
1.80
Cota finala: 5.20
Profit: 12.60
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro