Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 15.60

BETANO

Prieteni, pentru astăzi voi încerca un bilet format din 5 meciuri de fotbal, la o cotă finală care convine celor care vânează valori de 10+. Recomandarea mea de miză este maxim 2/10 pentru că riscul este măricel.

Washington DC United vs Toronto FC

cota2.ro

Rooney are capitala la picioare după golul din meciul cu Orlando. A dat o „zlătănească” de i-a înnebunit pe toți. Astăzi echipa vizitatoare va fi Toronto, care a reușit un meci mare etapa trecută, învingând Atlanta cu 3-2. Este interesant faptul că 3 din ultimele 4 directe s-au terminat la egalitate, iar DC United are 4 egaluri în ultimele 5 meciuri.

Hebei vs Wuhan Zall

Echipa la care activează argentinianul Lavezzi, Hebei, primește vizita nou-promovatei Wuhan Zall, echipă care se descurcă destul de bine, înscriind minim un gol în 7 din ultimele 8 etape, iar în 6 dintre acestea punctând de minim 2 ori. Hebei a încasat minim 2 goluri în 6 din ultimele 7 partide, dar a și înscris în 5 din ultimele 6.

Deschide un cont la Betano prin acest link și primești 10 zile de acces GRATIS în grupul de pariuri Business Tips

Uruguay vs Peru

Prea multe nu ar fi de zis despre această partidă. Personal consider că această generație a Uruguay-ului are o ultimă șansă la un trofeu și își vor pune toată ambiția în acest sezon de Copa America pentru a-și îndeplini obiectivul. Valoric sunt peste Peru.

Germania vs Suedia

Campionatul Mondial de Fotbal Feminin își va afla astăzi și combatantele din cea de-a doua semifinală. Germania este singura echipă de la acest mondial care încă nu a primit gol și personal cred că se va impune și astăzi împotriva Suediei, echipă care a arătat în meciul cu SUA, că în fața unui adversar puternic, nu pre are soluții.

Italia vs Olanda

În celălalt sfert de finală de la mondialul de fotbal feminin avem o dispută interesantă între Italia și Olanda, iar eu aleg să merg pe mâna echipei cotată cu șansa a doua în acest meci. Italia mi se pare echipa mai unită și mai entuziasmată și cred că poate fi surpriza plăcută...e un fel de România U21 la turneul acesta..



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
DC United vs Toronto
Pronostic:
PSF X
Cota
1.80
Hebei vs Wuhan Zall
Pronostic:
GG
Cota
1.67
Uruguay vs Peru
Pronostic:
1
Cota
1.78
Germania vs Suedia
Pronostic:
1
Cota
1.62
Italia vs Olanda
Pronostic:
1X
Cota
1.80
Cota finala: 15.60
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro