Ponturi Pariuri Volei România vs Grecia

Superbet

Întorși învingători din Grecia, jucătorii de volei masculin din naționala României, pornesc favoriți în returul de astăzi de la Alexandria. Dacă nu știți, această dublă reprezintă finala Silver League, iar echipa care câștigă se va califica în Golden League.

În tur, ne-am impus cu 3-2, deci, orice victorie ne asigură trofeul și calificarea astăzi. În cazul în care grecii se impun cu 3-0 sau 3-1, ei se vor califica, iar în cazul în care se impun cu 3-2, vom avea parte de un „set de aur”.

cota2.ro

Din punctul meu de vedere, cel mai plauzibil scenariu este acela în care băieții noștri se vor impune în minimum de seturi, deoarece avem un lot bun, valoros, unit și încrezător.

Vineri am avut parte de finala fetelor, iar publicul din Alexandria s-a dovedit a fi un element în plus pentru moralul naționalei noastre, care a reușit o remontada spectaculoasă în fața Sloveniei.

Voi miza pe victoria României la minim 2 seturi diferență, iar în cadrul proiectului piramidal, voi miza doar pe victoria simplă la SuperCota oferită de Superbet, la valoarea 1.60

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
România vs Grecia
Pronostic:
România -1.5 handicap seturi
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro