Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.10

Fortuna

Barbora Strycova vs Lesia Tsurenko

La 33 de ani, Barbora Strycova poate fi considerată deja o jucătoare care se află pe partea descendentă a carierei, dar pe iarbă a învins-o pe Lesia Tsurenko de două ori, ultima dată chiar la Wimbledon, anul trecut, 6-1/6-4.

cota2.ro

Chiar dacă s-a retras în ultimul meci de la Eastbourne, cred că Strycova a făcut-o ca măsură preventivă. Înainte de Eastbourne a ajuns în semifinale la Birmingham și a cedat greu 4-6/4-6 în fața lui Ashley Barty.

Conform statisticilor, Tsurenko are un procentaj de 49% pe iarbă, cel mai slab din toate suprafețele. Anul acesta a pierdut la Brady, Peterson și Flipkens pe iarbă, astfel că va avea nevoie să-și ridice mult nivelul ca să aibă vreo șansă astăzi.

Se poate încerca la miză mai mică și cota de 2.15 pe 2-0 seturi

Bernard Tomic vs Wilfried Tsonga

Ultimul meci al lui Tsonga a fost un adevărat thriller/spectacol în optimile de la Halle împotriva lui Federer, când francezul a fost foarte aproape să se impună, dar a cedat cu 5-7 în decisiv. 15 ași a reușit Tsonga în cele 3 seturi contra elvețianului.

Tomic a plecat cu coada între picioarede la Nottingham și Queens, după care a plecat în Antalya pentru a mai juca 3 meciuri. Bilanțul australianului pe iarbă este 38-30, nimic impresionant, în timp ce Tsonga are un procentaj de 69% (49-22), ceea ce face din iarbă suprafața lui cea mai eficientă. Îl văd pe Tsonga impunându-se la minim 2 seturi diferență.

Se poate încerca și 0-3 seturi la cota 2.20


Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Strycova vs Tsurenko
Pronostic:
1
Cota
1.53
Tomic vs Tsonga
Pronostic:
Tsonga -1.5 handicap seturi
Cota
1.37
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro