Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.76

BETANO

Guinea-Bissau vs Ghana


Voi merge aici pe calitatea jucatorilor, mai ales ca este un meci cu miza pentru Ghana, care are nevoie de cele 3 puncte pentru a merge mai departe, indiferent ce sa intampla intre Benin si Camerun.

cota2.ro


Guinea Bissau se bazeaza pe jucatori precum Mama Balde (Club Aves), portarul Jonas Mendes, rezerva in liga a doua din Portugalia (Atl. Viseu), Pele (rezerva la Nottingham Forrest), si Nanu (rezerva la Maritimo, 14 aparitii) si cam atat…


Ghana are un lot valoros, jucatori de calitate precum fratii Ayew, ( Andre la Fener, iar Jordan la Crystala Palace), Asamoah – Inter Milano, Mubarak Wakaso – Alaves, Thomas Partey – Alt Madrid,  Andy Yiadom – Reading (45/ 48 meciuri titular), Jonathan Mensah – titular la Columbus Crew (MLS), Abdul Rahman Baba – Reims.


Dupa cum se observa, calitatea e doar de partea Ghanei, care a avut 11 suturi inafara portii in meciul cu Camerun, incheiat 0-0.


Haiti – Mexic


Nu stiu daca a fost un joc 100% corect intre Haiti si Canada, dar nu ii vad pe acestia sa faca fata Mexicului.

Si aici voi enumera cativa jucatori pe care Haiti se va baza in aceasta intalnire, care au pus probleme in fata canadienilor.

Duckens Nazon – jucatorul lui St. Truiden ( nu a prins lotul), Frantzdy Pierrot – rezerva la Mouscron, Herve Bazile –Le Havre (25 de aparitii si 5 goluri), Wilde-Donald Guerrier – Qarabag.


Mexic se lauda cu jucatori precum Altuna (LA Galaxy 2 goluri in 16 meciuri), Raul Jimenez (13 goluri pentru Wolves), Rodolfo Pizarro (6 goluri pentru Monterrey).

Pe spate sta foarte bine, il au in poarta pe Guillermo Ochoa ( St. Liege – primul portar), si binomul de fundasi de la Tigres Carlos Salcedo si Luis Rodriguez.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Guinea-Bissau vs Ghana
Pronostic:
2
Cota
1.35
Haiti vs Mexic
Pronostic:
2
Cota
1.30
Cota finala: 1.76
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro