Ponturi Pariuri Tenis Kevin Anderson vs Janko Tipsarevic

BETANO

Turneul de la Wimbledon are ceva aparte. Pe noi ne interesează însă doar să profităm de pe urma lui, așa că ne-am oprit asupra unei dispute masculine din turul al doilea.


cota2.ro

Finalist anul trecut, Kevin Anderson și-a început în forță aventura din 2019 de la Wimbledon. O victorie scurtă cu Herbert, 6-3, 6-4, 6-2, în mai puțin de două ore. Nu foarte surprinzătoare, deoarece francezul este inconstant, mai ales pe iarbă, o suprafață specială.


Adversarul lui Anderson de azi este Janko Tipsarevic. Recunosc, am fost fanul lui Tipsarevic ani la rând, un sârb spectaculos, fost 8 ATP în perioada sa de glorie, cu victorii la Djokovic și Murray. Accidentările l-au măcinat însă pe Janko, ajuns între timp la 35 de ani și pe locul 288 în clasament. Sârbul ne-a arătat însă că încă poate produce un tenis de bună calitate, l-a chinuit serios pe Dimitrov la Roland Garros și a trecut în cinci seturi de Nishioka.


Ceea ce ne interesează pe noi este că serviciul încă îl ajută pe Janko, iar acest aspect poate fi decisiv pe iarbă. Despre serviciul lui Anderson nu are rost să vorbim, cu toții știm ce poate sud-africanul la acest capitol.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Kevin Anderson vs Janko Tipsarevic
Pronostic:
Peste 9.5 game-uri în primul set
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 6.09
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro