Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.09

BETANO

Săptămâna a doua de la Wimbledon începe în forță. Ziua de luni programează meciuri foarte interesante, dar în mod special ne-au atras atenția doar două din ele.


cota2.ro

Aflat pe final de carieră, Fernando Verdasco încă se află la un nivel ridicat. Spaniolul a ajuns în optimi la Wimbledon după trei meciuri foarte bune, în care a pierdut doar două seturi, cu Kyle Edmund, un jucător redutabil pe iarbă. Adversarul său, David Goffin, joacă și el un tenis foarte bun în această perioadă. Victoriile la Chardy și Medvedev nu sunt întâmplătoare, iar cea în fața rusului a venit ca urmare a spiritului de luptă: 7-5 în decisiv, de la 1-4. Verdasco i-a luat însă cel puțin un set lui Goffin în cinci din cele șase meciuri directe, iar la forma pe care o arată, o poate face și azi.


Favorite 2 la câștigarea Wimbledon, Krejcikova și Siniakova au prima șansă azi cu Friedsam și Siegemund. Nu doar prin prisma valorii în proba de dublu, ci și prin faptul că au mai multă experiență la nivel înalt. Germancele joacă ocazional în echipă, sunt pentru a cincea oară împreună, iar trei dintre turnee au avut loc în urmă cu trei ani.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Goffin vs Verdasco
Pronostic:
Peste 3.5 seturi
Cota
1.55
Friedsam/Siegemund vs Krejcikova/Siniakova
Pronostic:
2
Cota
1.35
Cota finala: 2.09
Profit: 6.54
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro