Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.92

BETANO

Simona Halep - Cori Gauff

Simona nu ar trebui sa aiba probleme in acest meci deoarece intalneste o tanara jucatoare de doar 15 ani, fara prea multa experienta insa care joaca destul de bine si cu mult entuziasm. Bineintele, pana in acest moment a ajuns datorita jocului bun insa am vazut ca serviciul tinerei jucatoare nu prea a mers in multe momente. Cred ca Simona ar trebui sa se impuna clar.

cota2.ro

Serena Williams - Carla Suarez Navarro

Serena arata surprinzator de bine fata de grandslam-ul precedent la care a participat, slabind foarte mult. Serena e cosmarul Carlei Navarro dupa parerea mea. Cele 2 jucatoare s-au intalnit de 6 ori si de fiecare data Serena s-a impus cu 2-0. Cred ca si astazi o sa se intample la fel. Nu ii dau prea multe sanse jucatoarei din Spania.

Kei Nishikori - Mikhail Kukushkin

Nishikori joaca excelent pe iarba si l-am vazut si in meciurile precedente ca sta bine pe fundul terenului si returneaza excelent. Pe Kukushkin l-am vazut ca fiind un jucator nesigur pe alocuri si cred ca o sa aiba probleme mari cu japonezul. Cei 2 s-au intalnit in trecut de 9 ori si de fiecare data Nishikori s-a impus, ba chiar mai mult, in cele 9 meciuri directe, Kukushkin a castigat doar 2 seturi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Simona Halep vs Cori Gauff
Pronostic:
Simona Halep -1.5 game-uri
Cota
1.22
Serena Williams vs Carla Suarez Navarro
Pronostic:
Serena Williams -3.5 game-uri
Cota
1.26
Kei Nishikori vs Mikhail Kukushkin
Pronostic:
Kei Nishikori -3.5 game-uri
Cota
1.25
Cota finala: 1.92
Profit: 4.60
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro