Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.90

BETANO

Roberto Bautista-Agut - Benoit Paire

Meci destul de interesant intre Bautista-Agut si Paire, mai ales ca francezul cam vrea o revansa deoarece scorul direct arata 9-0 pentru spaniol. Roberto a aratat un tenis foarte bun la Wimbledon pana in acest moment si cred ca are clar prima sansa. Paire e un jucator inconstant si s-a chinuit mult in aceste jocuri. Eu cred ca spaniolul o sa se impuna destul de clar azi.

cota2.ro

Sam Querrey - Tennys Sandgren

Duel american la Wimbledon intre cei 2 jucatori. Querrey a inceput turneul cu o super surpriza in fata lui Thiem si mi-a placut mult jocul sau, iar Sandgren mi se pare un jucator bunicel si doar atat. Eu cred ca Querrey o sa se impuna astazi la cel putin 2 seturi diferenta si nu il vad pe Sandgred castigand multe mingi.

Joao Sousa - Rafael Nadal

Nadal joaca foarte bine si pe iarba si la acest turneu nu a iertat nimic. Surprinzatoare a fost victoria lui Sousa in fata lui Cilic insa in urmatorul meci a aratat ca oboseala isi spune cuvantul si a trecut cu greu de Evans in set decisiv. Eu cred ca Nadal o sa-l invinga categoric azi pe portughez si cred ca diferenta o sa fie una semnificativa.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Roberto Bautista-Agut vs Benoit Paire
Pronostic:
1
Cota
1.22
Sam Querrey vs Tennys Sandgren
Pronostic:
Sam Querrey -1.5 game-uri
Cota
1.29
Joao Sousa vs Rafael Nadal
Pronostic:
Rafael Nadal -5.5 game-uri
Cota
1.21
Cota finala: 1.90
Profit: 4.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro