Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.15

Fortuna

Prieteni, haideți să încercăm astăzi un bilet de cota 5+ format din 4 meciuri: 2 meciuri din preliminariile Champions League la fotbal și 2 meciuri de la Wimbledon feminin.

Johanna Konta vs Barbora Strycova

cota2.ro

Am pariat ieri pe Strycova la o cotă foarte bună și am câștigat, dar în cel mai dramatic mod posibil, deoarece Mertens a condus cu 1-0 seturi și 5-2 în setul secund, dar jucătoarea din Cehia a reușit o revenire miraculoasă. Tot de o revenire de la 0-1 la seturi a beneficiat și Johanna Konta, doar că adversarul a fost unul de calibru mult mai mare: dubla câștigătoare a Wimbledonului, Petra Kvitova. La capitolul serviciu, balanța înclină în favoarea britanicei, la capitolul susținere a publicului, la fel, iar la capitolul performanțe în acest turneu, Konta a ajuns până în semifinale în 2017, în timp ce Strycova nu a trecut de sferturi.

👉OBȚINE 500 DE LEI BONUS DUBLU la prima depunere și 10 zile de acces GRATIS în grupul BUSINESS TIPS dacă te înregistrezi la Fortuna Online prin acest link

Serena Williams vs Alison Riske

Alison a detonat ieri bomba, reușind să o întoarcă pe lidera mondială Ashley Barty, însă, în același timp, Serena a trecut fluierând de Carla Suarez Navarro. Serena are 7 titluri la Wimbledon și este favorită să câștige în acest an.

Dudelange vs FC Valetta

Noi, microbiștii din România, am avut ocazia să vedem Dudelange la lucru anul trecut, iar această echipă ne-a lăsat o impresie foarte bună. Câștigători ai titlului în Luxemburg pentru a patra oară la rând, băieții antrenați de Henri Bossi au galopat în ultimele 5 meciuri oficiale, înscriind 18 goluri și primind 6, iar campania europeană de anul trecut a fost un real succes pentru club, reușind o calificare istorică în grupele Europa League, unde au scos o remiză cu Betis Sevilla și au reușit să marcheze 2 goluri pe San Siro în poarta lui AC Milan.

👉Pariază AICI pe cupele europene și profită de cotele FORTUNA PLUS

Astana vs CFR Cluj

Gazdele sunt avantajate atât din punct de vedere al condițiilor terenului sintetic pe care se va desfășura meciul, cât și din punct de vedere al performanțelor recente la nivel de competiții europene. Totuși, la cum îl cunoaștem pe Dan Petrescu, probabil că obiectivul va fi acela de a se baricada și a nu risca nimic în această primă manșă. Sunt convins că un egal este suficient pentru pretențiile românilor astăzi, rămâne de văzut dacă gazdele vor reuși să găsească spații de penetrare a defensivei până la final.




Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Konta vs Strycova
Pronostic:
1
Cota
1.41
Serena Williams vs Alison Riske
Pronostic:
1
Cota
1.28
Dudelange vs Valetta
Pronostic:
1
Cota
1.75
Astana vs CFR Cluj
Pronostic:
PSF X
Cota
1.63
Cota finala: 5.15
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro