Ponturi Pariuri Tenis Rojer/Tecău vs Cabal/Farah

BETANO

Prieteni, azi la Wimbledon nu doar Simona Halep ne reprezintă, ci și Horia Tecău. Dublistul nostru, alături de Jean Julien Rojer, dispută azi partida din sferturile de finală. Adversarii celor doi vor fi columbienii Juan-Sebastian Cabal și Robert Farah, poate cei mai în formă tenismeni din proba de dublu.


cota2.ro

Pot însă Rojer și Tecău să reediteze performanța din 2015, când au ridicat trofeul deasupra capului? Nu e exclus, deoarece par să aibă din nou plăcerea de a juca împreună pe iarba de la Wimbledon. După doi ani în care au cedat în primul tur și unul în care nu au evoluat, Rojer și Tecău lasă împresia că formează din nou echipa de care toți se fereau. Aspectul cel mai important este că în primele două tururi nu și-au cedat deloc serviciul, iar ieri, în optimi, au pierdut un set în fața Gonzalez și Zeballos ca urmare a unui singur break.


Am spus despre Cabal și Farah că sunt poate tenismenii de dublu cei mai în formă. Columbienii au un record senzațional în acest an, 31-10, dar pe rapid nu s-au descurcat atât de bine. E drept, au câștigat la Eastbourne, dar au avut doar două meciuri tari pe parcurs, cu Melo/Murray, un cuplu nesudat, și cu Gonzalez/Zeballos, de care au trecut și Rojer cu Tecău.


E o oarecare rivalitate între cele două perechi, deoarece s-au întâlnit până acum de opt ori în trecut. E 5-3 pentru Rojer/Tecău, însă niciunul din meciuri n-a avut loc pe iarbă. În orice situație, cota oferită pe victoria lui Rojer și Tecău este de speculat, într-un meci în care diferența va fi făcută de micile detalii.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Rojer/Tecău vs Cabal/Farah
Pronostic:
1
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro