Ponturi Pariuri Tenis Svitolina Elina vs Halep Simona

NetBet

Se putea sa nu pariem pe cel mai important meci de astazi pentru romani?

Este vorba de idolul unei generatii,este vorba despre cea care a scos copii din casa la miscare. 

cota2.ro

Datorita ei vom avea viitor in tenisul mondial,am vazut cazuri de fete dar si de baieti care vazand-o la televizor sau pe teren,au zis: "mama,tata si eu vreau sa merg la tenis!"


Nu credeam ca voi spune asta prea repede dar este primul pariu recomandat aici pe care imi doresc sa il castig cu o mica conditie(o stiti voi) dar nu ma supar daca il pierd!


Cu rusine va spun ca vad un meci echilibrat,cu 2 seturi lungi sau chiar 3 seturi,in care nu vad clar castigatorul(daca as paria cu inima,as sti castigatorul). De aceea voi merge pe un handicap +4.5 pentru Svitolina,pe care, ma repet, nu ma supar daca il pierd.


Nu am ales solist Svitolina deoarece imi doresc sa ma pot bucura din 2 motive la finalul jocului si anume castigarea pariului si calificarea in finala a Simonei!!


Haideti sa ne bucuram impreuna de un tenis de calitate,de spectacolul oferit de cele doua mari jucatoare si nu in ultimul rand, de satisfactia pe care o vom avea la final cand, speram cu totii, vom putea spune mandri: Simona e din nou in finala!


Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Svitolina Elina vs Halep Simona
Pronostic:
Svitolina Elina +4.5 game-uri
Cota
1.68
Cota finala: 1.68
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro