Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.84

BETANO

Serena Williams vs Simona Halep


cota2.ro

Ne așteptăm la un meci mare din partea Simonei în finala cu Serena.

Romanca a cedat un singur set și acela în fata compatrioatei Buzarnescu, în rest a doborât la minim de seturi adversare grele precum Svitolina, Gauff, Azarenka și chiar Zhang care a avut un joc foarte bun în primul set împotriva româncei.

Sa speram ca Simona va scăpa de handicapul psihic, dar cred eu ca va proceda la fel cum a procedat cu tanara Gauff... De a și epuiza adversarul.


Cfr vs Poli Iasi


CFR a ratat un rezultat de egalitate în deplasare la Astana și supercupa în fata Viitorului, asa ca eu cred ca la primul gol marcat vom vedea aceeași veche poziție de autocar și de antijoc al CFR ului.

Au făcut un meci frumos în fata Viitorului, dar nu a fost de ajuns asa cum a zis și antrenorul acestora, Petrescu deși în amicale au practicat același tip de joc, spectaculos și reușind sa câștige în 4 din 5 jocuri amicale.


Perth Glory vs Manchester United


Antrenorul echipei australiene a recunoscut ca sunt mulți jucători din echipa care sunt fani declarați ai lui Manchester și spera sa nu se stea sa și admire jucătorii preferativsi sa joace ceea ce știu.

Manchester încă este în perioada de transferuri, pana acum achiziționând jucători precum WAN-Bissaka de la Crystal Palace și James Daniel de la Swansea, cu 35 și respectiv 12 milioane de lire sterline. În schimb mai au de gând sa îl aducă pe De Light, Mario Lemina și Everton Soares.

De partea australienilor, cel mai bun jucător este jucătorul în varsta de 31 de ani, Fornaroli la 1 milion de euro.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Serena Williams vs Simano Halep
Pronostic:
+6.5 game uri Simona Halep
Cota
1.19
CFR vs Poli Iași
Pronostic:
0-3 goluri
Cota
1.20
Manchester United vs Perth Glory
Pronostic:
1
Cota
1.29
Cota finala: 1.84
Profit: 3.36
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro