Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

Superbet

Prieteni, azi încep calificările turneului de la București, un turneu pe zgură în mijlocul sezonului pe suprafețe rapide. Avem două meciuri pe care le-am ales, la o cotă finală de 2.02.


cota2.ro

Finalistă la Roland Garros în urmă cu șapte ani, Sara Errani se chinuie acum în circuitul WTA. Italianca ajunsă la 32 de ani pierde constant în fața unor adversare necunoscute și are partide în care numărul dublelor greșeli trece de 10 sau 15. Serviciul îi pune mari probleme lui Errani, capitol la care nu a excelat însă niciodată. Martincova poate profita de forma slabă a lui Errani, mai ales că a mai învins-o în trecut.


Louisa Chirico e o americancă atipică, îi place să joace pe zgură, iar rezultatele sale din 2019 pe suprafața lentă sunt impresionante. Chirico este în revenire de formă, iar turneul de la București o poate ajuta să se întoarcă acolo poate unde îi este locul. Adversara sa de azi, Basek Eraydin, a jucat puțin în 2019 și are rezultate slabe până acum: înfrângeri cu jucătoare din afara top 350 și eliminare în turul doi la Bastad în fața lui Krunic, 2-6, 1-6.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Martincova vs Errani
Pronostic:
1
Cota
1.00
Chirico vs Eraydin
Pronostic:
Chirico minim un set
Cota
1.26
Cota finala: 1.26
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro