Ponturi Pariuri Fotbal Leioa vs Eibar

BETFAIR SPORTSBOOK

Dacă tot am încheiat săptămâna en-fanfare cu un pariu de cota 2.70 și un bilet de cota 5+ înversit duminică, eu vă propun să menținem trendul cu un pariu cu șanse bune de câștig și astăzi!

Am descoperit un meci amical cu niște cote destul de interesante, care cred că vor scădea după ce voi publica articolul, evident! Eibar va susține un meci de pregătire în compania unei echipe din liga a 3-a spaniolă. Leioa a terminat sezonul pe locul 7 în Grupa a 2-a din Segunda B și are un lot a cărei valoare de piață estimată este de 2.9 milioane de Euro, adică de 35 de ori mai mică decât a lui Eibar, echipă care a avut un sezon foarte bun și a terminat pe loc de Europa League.

cota2.ro

În campania de transferuri, trupa lui Jose Luis Mendilibar s-a întărit în ofensivă investind 3.5 milioane de euro în aducerea goleadorului Quique de la Deportivo.

Părerea mea este că Eibar ar trebui să se impună fără probleme, chiar dacă este vorba de un meci de pregătire, pentru că și la nivel de rezerve au venit jucători talentați precum Marc Cucurella de la Barcelona, un tânăr de 20 de ani pentru care s-a achitat suma de 2 milioane de euro, mijlocașul central Edu Exposito de la Depor, adus cu 4 milioane sau fundașul central Pedro Bigas de la Las Palmas, adus cu 3 milioane.

Personal voi miza 10/10 pe handicapul asiatic -1.25 la cota 1.90 în Betfair Exchange, ceea ce înseamnă că e nevoie de o victorie la minim 2 goluri diferență a lui Eibar ca să câștigăm pariul.

În cazul în care Eibar se impune la fix un gol, pierdem doar jumătate din miză, adică 5/10.

ATENȚIE: Cele mai bune cote le găsești, ca de obicei, în BETFAIR EXCHANGE, pentru că este singura bursă de pariuri sportive licențiată în ROmânia. Pariul mai este disponibil și în Netbet sau Winmasters, dar la cota 1.83 la ora publicării articolului.

PROMOȚIE: Deschide un cont nou la BETFAIR aici și primești un pariu GRATIS de 150 de Lei, dar și 10 zile de acces în grupul Business Tips.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Leioa vs Eibar
Pronostic:
Eibar -1.25 Handicap Asiatic
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 9.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro