Ponturi Pariuri Fotbal Feyenoord vs Panathinaikos

BETANO

Feyenoord vs Panathinaikos


cota2.ro

Acesta este primul meci de pregătire pentru tabăra greaca, care nu a făcut nicio achiziție pana acum, și au reușit momentan sa l păstreze pe cel mai bun jucător al lor, Macheda, italianul reușind 10 goluri în 27 de etape. Aceștia au terminat pe un supărător loc 8 în ultima ediție a primei ligi din Grecia, esuand sa participe în competițiile europene, Europa sau Champions League.


Feyenoord a început seria de pregătiri încă din luna iunie, acumulând 3 victorii și pierzand în ultimul amical cu Salzburg, rezultatul fiind de 3-1.

În Ultimul meci de pregătire s a văzut pe Feyenoord ca încă nu e decisa în ce formula de joc sa joace, având pe banca 16 rezerve, dintre care cei 2 portari, unul fiind portarul lui Utrecht din sezonul trecut, Mars an.

Au mai cheltuit undeva la 3,5 milioane de euro pentru a și îmbunătăți linia de atac, cu aripa dreapta de la Swansea Narsingh și mijlocașul ofensiv R Kelly de la Reading.


Ma bazez pe faptul ca aceștia tot încearcă sa și îmbunătățească calitatea ofensiva, dar aceștia au promit gol în 3 din cele 4 partide de pregătire, iar Panathinaikos va incerca sa vadă dacă au nevoie sau nu de noi achiziții.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Feyenoord vs Panathinaikos
Pronostic:
Panathinaikos marchează peste 0.5 goluri
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 2.85
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro