Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 6.18

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, din ultimele 5 pariuri avem 4 câștigate și un Void, merge banda! Astăzi îmi permit să încerc un bilet ceva mai riscant pentru că este format din 5 meciuri, dar luate individual, șansele de câștig sunt chiar bune. Mizăm doar 4/10!

Brisbane U21 este doar o denumire, pentru că, în general, sunt aduși și jucători de la echipa mare, dar ceea ce mă interesează aici este aspectul golurilor, pentru că cele două echipe sunt predispuse la scoruri fluviu.

cota2.ro

Nou-promovata Wuhang Zall merge foarte bine și se clasează pe un onorabil loc 5 în superliga chineză, iar în meciul de astăzi contra lui Jiangsu Suning, pleacă din postură de slight-favourite.

Rosenborg s-a impus fără probleme în turul din Irlanda de Nord, nu văd de ce nu i-ar căra și astăzi vreo 3-4 boabe lui Linfield...diferența e mare, dar voi juca un handicap de minim 2.

Chiar dacă s-au impus cu 3-0 în Islanda, nu mă aștept ca slovenii de la Maribor să se culce pe o ureche astăzi când vor primi vizita lui Valur, astfel că solistul la 1.35 pare un fel de pomană pentru mine

Meci în cupa ligii între Dunfermline și Albion Rovers, două echipe din eșaloane diferite. Nu știu dacă știți, dar la Albion Rovers nivelul este semi-profesionist, în sensul că unii dintre jucători au locuri de muncă, iar la meciurile disputate în timpul săptămânii nu pot participa. Mi-e că și-o fură bine azi, dar mizez pe minim 2 boabe diferență.



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Brisbane U21 vs SWQ Thunder
Pronostic:
over 3.5 goluri
Cota
1.50
Wuhan Zall vs Jiangsu Suning
Pronostic:
1X
Cota
1.44
Rosenborg vs Linfield
Pronostic:
Rosenborg -1.5 HA
Cota
1.36
Maribor vs Valur
Pronostic:
1
Cota
1.34
Dunfermline vs Albion Rovers
Pronostic:
Dunfermline -1.5 HA
Cota
1.57
Cota finala: 6.18
Profit: 20.72
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro