Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.35

BETFAIR SPORTSBOOK

Ieri am avut o zi profitabilă pe terenurile de la arenele BNR, iar membrii grupului Business au simțit-o cel mai bine. Tot ce-am pariat a fost verde! E altceva când mergi la fața locului să-ți culegi informațiile.

Astăzi voi fi din nou acolo, așa că cine vrea să facă cinste cu o bere, mă poate găsi la terenuri :)

cota2.ro

Despre Sevastova am scris că este singura jucătoare din TOP 20 prezentă la acest turneu și, după umila mea părere, ea va câștiga. A avut mult de tras chiar în primul tur cu Ana Bogdan, dar a reușit să se impună la capătul unui meci maraton! De această dată, însă, o va avea în față pe Patricia Țig, care e făcută din cu totul și cu totul alt material. Cred că victoria Sevastovei va fi una destul de lejeră, în minimum de seturi. Țig nu are în dotare armele necesare pentru a-i face față letonei.

👉DOAR AZI! COTA 5.00 în loc de 1.27 AICI!👈

La dublu avem o confruntare între două cupluri de românce din care putem deduce foarte simplu perechea favorită! Begu/Olaru este un cuplu sudat în comparație cu Irina Bara/Patricia Țig...ah..să nu uităm///Țig va evolua în această partidă după ce va juca la simplu contra Sevastovei. Nu forțez victoria în minimum de seturi, deși cam asta se conturează...mă mulțumesc cu solistul, voi faceți cum vreți.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Sevastova vs Tig
Pronostic:
2-0 seturi
Cota
1.70
Begu/Olaru vs Bara/Tig
Pronostic:
1
Cota
1.00
Cota finala: 1.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro