Ponturi Pariuri Fotbal Chindia Târgoviște vs Viitorul Constanța

BETANO

Sincer, nu înțeleg de ce bookmakerii au setat pragul de over 2.5 goluri la meciul de azi dintre Chindia și Viitorul așa sus, mai ales în condițiile în care în prima etapă ambele echipe au fost implicate în meciuri cu minim 4 goluri, dar îmi convine.

Am remarcat la Chindia un Voduț în mare poftă de joc! Dat afară de la Viitorul pentru că a pariat pe meciurile echipei sale, Voduț este un fotbalist talentat, capabil de execuții surprinzătoare, dar pe care nu pre îl ajută creierul. Cu siguranță astăzi va căuta să se afirme în fața fostei echipe.

cota2.ro

De cealaltă parte, Viitorul a zburdat și a demonstrat că se poate și fără Ianis, și fără Vână, iar Gabi Iancu a arătat foarte bine în meciul cu Dinamo. Meciul se va juca pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, în general un teren de over.

Chindia părea victimă sigură la Mediaș, dar a reușit să revină în meci după 0-2, pe fondul unor greșeli mari în apărarea gazdelor, în rest, trupa lui Moldo-Gol a fost dominată copios la toate capitolele.

Din punctul meu de vedere, cota de 2.80 pentru victoria Viitorului și minim 3 goluri marcate în meci, merită o investiție de 4/10.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Chindia Târgoviște vs Viitorul Constanța
Pronostic:
2 & 3+ goluri
Cota
2.80
Cota finala: 2.80
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro