Ponturi Pariuri Tenis Patricia Țig vs Elena Rybakina

BETANO

WTA București 2019: Țig sau Rybakina? Totul despre o finală istorică


cota2.ro

La finalul unei săptămâni ciudate, în care favoritele au căzut pe capete, titlul de la WTA BRD Bucharest Open 2019 va ajunge fie la românca Patricia Țig, fie la Elena Rybakina, reprezentanta Kazahstanului. În orice caz, ne vom alege cu o premieră - o jucătoare care va câștiga pentru prima dată un trofeu la nivel WTA - iar partida se anunță cât se poate de interesantă.


Fără să se numere nici pe departe printe favoritele la câștigarea competiției bucureștene, Țig și Rybakina au pus în scenă un parcurs superb, au jucat aproape de nivelul maxim, iar duminică vor sta față în față cu cel mai emoționant moment al scurtelor cariere de jucătoare de tenis.


La Betano ai 65 de tipuri diferite de pariuri pe acest meci! Dechide AICI un cont nou și încasează un BONUS DUBLU la prima depunere!


Cele mai importante informații despre finala WTA BRD Bucharest Open 2019:


  • Patricia Țig a câștigat nouă (!) meciuri pentru a ajunge în ultimul act: două în precalificări, trei în calificări și patru pe tabloul principal de concurs.
  • Românca a început turneul fără să aibă clasament WTA, dar și-a asigurat urcarea până pe locul 212. Dacă va triumfa, va ajunge pe 192 WTA.
  • Elena Rybakina, la 21 de ani, joacă primul meci al carierei cu trofeul pe masă. Va urca de pe 106 până pe cel puțin 77 WTA. Pentru Țig, va fi a doua finală, după cea pierdută la Seul, în 2014.
  • Țig a plecat ca favorită doar în meciul cu Anna Bondar, din primul tur, fiind considerată outsider cu Sevastova (cotă 4), Pliskova (cotă 2.5) și Siegemund (cotă 2.65).
  • Văzută outsider doar cu Kuzmova, în sferturi (cotă 2.1), Rybakina nu a pierdut niciun set în cele patru meciuri jucate la WTA BRD Bucharest Open, dar a jucat două tiebreak-uri și încă un set cu prelungiri (7-5 în prima manșă cu Badosa, în prima rundă).


Înregistrează-te la BETANO și pariază pe finala WTA de la București! Primești un BONUS INSTANT de până la 500 de Lei la prima depunere și ai parte de cea mai bogată ofertă!


Argumente pentru un over?

Ambele au impresionat la serviciu în meciurile din semifinale (76% procentaj al punctelor câștigate cu prima servă și 55% cu a doua pentru Țig, șase ași, 81% pe prima servă și 62% pe a doua pentru Rybbakina).

Țig nu a jucat niciun tiebreak de la revenirea în circuit, ultima dată ajungând într-un joc decisiv la US Open 2017.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Patricia Țig vs Elena Rybakina
Pronostic:
over 21.5 game-uri
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro