Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 6.20

BETANO

Băieți, haideți să încercăm un combo de cota 6 format din 5 meciuri cu evenimente din tenis și fotbal pentru azi.

Albion Rovers vs St Mirren

cota2.ro

Meciul contează pentru grupa H din Cupa Ligii Scoției, o competiție de căcat, dacă vreți o opinie sinceră din partea mea, dar mizez pe acest meci deoarece băieții de la Albion Rovers nu pot veni toți la meciurile care se dispută în timpul săptămânii pentru că sunt la muncă: moto-stivuitoriști, bucătari, corporatiști, etc.

Sara Errani vs Martina Di Giuseppe

Sara Errani a fost cândva un nume în tenis, acum se cam face de cacao. Cum naiba să faci 20+ duble greșeli într-u meci? Deși la București a făcut sub 10, și-a aruncat mingea peste cap înspre spate de cel puțin 30 de ori, de ne căcam pe noi de râs în tribune! Mai-mai să lovească bieții copii de mingi... Martina Di Giuseppe a făcut turneul carierei la București, vă amintiți că am făcut și noi ceva bani cu ea...italianca de 28 de ani este o „măciucară”, servește bine și are un fore-hand de bărbată...n-aș vrea să o supăr că sigur mi-o dă

Anastasija Sevastova vs Varvara Flink

Sevastova cred că a arătat cel mai slab nivel al tenisului său la București când a pierdut 3 seturi în 2 meciuri cu românce mult mai slab cotate. Problema e că a dat foarte multe mingi în corcoduș și practic, s-a cam bătut singură. De această dată joacă în fața propriilor suporteri și ar trebui să se impună fără probleme.

The New Saints vs Copenhaga

Galezii ar trebui să fie buturuga mică în această încleștare, iar Copenhaga carul mare, dar cred că danezii au suspensiile mult prea bune ca să fie răsturnați.

Viktoria Plzen vs Olympiacos Pireu

E meci de goluri între cele două formații care joacă destul de ofensiv. Mergem pe minim 2, dar părerea mea este că dacă se vor marca 5, nu ar mira pe nimeni.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Albion Rovers vs St. Mirren
Pronostic:
2
Cota
1.38
Errani vs Di Giuseppe
Pronostic:
Di Giuseppe minim 1 set
Cota
1.00
Sevastova vs Flink
Pronostic:
2-0 seturi
Cota
1.70
TNS vs Copenhaga
Pronostic:
2 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.45
Plzen vs Olympiakos
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.36
Cota finala: 4.63
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro