Ponturi Pariuri Fotbal Domzale vs Malmo

UNIBET

Simon Rozman a preluat șefia băncii tehnice a lui Domzale acum 3 ani, când avea doar 33 de ani, iar sezonul trecut, echipa antrenată de el a impresionat în special în compartimentul ofensiv, fiind cea de-a doua echipă cu cele mai multe goluri marcate după Maribor.

În turul precedent, Domzale a trecut de Balzan, iar după ărimul meci, terminat cu victoria nebună, 4-3 în Malta, Rozman a declarat că echipa lui a făcut ceea ce trebuia să facă: să înscrie cu un gol mai mult decât adversarul.

cota2.ro

Malmo a avut parte de 2 antrenamente în primul tur, trecând cu 11-0 la general de Ballymena, dar în meciurile de campionat a încasat gol în fiecare din ultimele etape.

Voi miza aici pe linia de over 2.25 goluri în regim asiatic, ceea ce înseamnă că în cazul în care se înscriu 0 sau 1 goluri, pierdem pariul, dacă se înscriu fix 2 goluri, pierdem doar jumătate din miză, iar dacă se înscriu 3 sau mai multe goluri, pariul nostru este câștigător.

ATENȚIE: Dacă nu aveți cont la UNIBET și vă deschideți unul prin butonul de mai jos, vă dau cadou 15 zile de acces GRATIS în grupul Business Tips.

După ce efectuați prima depunere în noul cont creat, dați-mi mesaj

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Domzale vs Malmo
Pronostic:
Over 2.25 goluri
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 5.88
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro