Ponturi Pariuri Fotbal FC Voluntari vs Astra Giurgiu

BETFAIR SPORTSBOOK

Meciul dintre Voluntari și Astra ar putea reprezenta și prima victorie pentru una dintre cele două echipe care au ceva în comun: weekendul trecut s-au întors cu coada între picioare din Moldova: Voluntariul a luat-o pe cocoașă la Botoșani, iar Astra la Iași.

Sincer vă spun că pe un astfel de meci cel mai bine este să nu pariezi nimic, eventual LIVE, dacă ritmul jocului îți dă indicii că s-ar putea contura o cotă bună într-o anumită direcție!

cota2.ro


Această casă de pariuri are cea mai variată ofertă de pariuri LIVE pe meciurile din Liga 1 și îți oferă un BONUS de până la 500 de Lei dacă îți deschizi un cont prin acest link


Totuși, sunt tentat să arunc un 2/10 pe X final, la cota 3.30, cu intenția ca, dacă scorul o permite, să îmi egalizez profitul prin minutul 80!


Betfair Exchange este singura bursă de pariuri sportive licențiată în România, cu ajutorul căreia poți face schimb de pariuri și de cote cu alți pariori din toată lumea!


Vrei să știi cum funcționează pariurile la bursă și cum poți câștiga bani INDIFERENT DE REZULTATUL FINAL? Atunci obține GRATUIT masterclass-ul Puterea Cotelor de AICI

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Voluntari vs Astra Giurgiu
Pronostic:
X
Cota
3.30
Cota finala: 3.30
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro