Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Dinamo București

BETANO

Avancronica unui rezultat așteptat: CFR - Dinamo!


cota2.ro

În timp ce CFR vine după o victorie europeană, 1-0 pe teren propriu cu Maccabi Tel Aviv în prima manșă a turului al doilea preliminar din Liga Campionilor, Dinamo atinge cel mai slab punct al istoriei, nu are antrenor principal pe bancă și se cufundă în multe probleme.


De la ora 21:00, în Gruia, în etapa a treia a Ligii 1 2019/2020, vom asista, probabil, la cel mai dezechilibrat meci direct din ultimii ani, cu mențiunea că Dan Petrescu își va odihni mulți dintre oamenii de bază și va miza pe jucători care au evoluat mai puțin.


👉Pariază pe CFR Cluj vs Dinamo cu marjă 0% pe Betano


Cele mai importante informații despre CFR - Dinamo:


  • CFR are cele mai multe meciuri jucate de către o echipă românească în acest sezon, 6.
  • Clujenii nu au mai pierdut în Liga 1 de 15 meciuri oficiale.
  • Cu Dan Petrescu, unul dintre cei mai defensivi antrenori, CFR are patru meciuri de under 2,5 și două de over 2,5 în startul acestei stagiuni.
  • Pe lângă cele șapte goluri încasate în două meciuri, trupa din Ștefan cel Mare are cifre ofensive dezastruoase: niciun gol, doar două șuturi pe poartă și cinci cornere.
  • Dinamo nu a bătut încă palma cu noul antrenor, iar banca tehnică va fi ocupată de Sebastian Moga, secundul lui Eugen Neagoe.
  • Cota CFR-ului (aproximativ 1.5) e cea mai mică primită vreodată de clujeni în întreaga istorie a întâlnirilor cu Dinamo pe propriul teren.

👉Obține AICI Bonusul de 500 de Lei de la Betano pentru clienții noi

În condițiile în care Petrescu sigur va menaja din titulari, unul dintre cei mai activi oameni din atacul CFR-ului mă aștept să fie chiar fostul dinamovist Costache, care nu a plecat chiar în condiții OK de la Dinamo și sunt convins că va juca foarte motivat. Cota 3.80 pentru un gol marcat de Costache mi se pare abordabilă cu un 3/10!

Încă ceva: vedeți că arbitrează Chivulete! Cota 10.00 pentru cartonaș roșu și penalty în meci...parcă merită ceva mărunțiș :)


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CFR Cluj vs Dinamo București
Pronostic:
Costache marchează
Cota
3.80
Cota finala: 3.80
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro