Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.40

BETANO

Arminia Bielefeld - FC St Pauli

Medie buna de cornere a celor 2 echipe per total insa statistica cornerelor din prima repriza nu trebuie neglijata, ambele avand o medie totala a cornerelor din prima parte de peste 5. Avand in vedere ca e inceput de sezon si jucatorii sunt proaspeti, cred ca o sa se inceapa tare si cornerele vor fi destul de multe in prima parte.

cota2.ro

Aalborg BK - Silkeborg IF

Aalborg e echipa mai buna, iar Silkeborg se deplaseaza avand a doua sansa. Cred ca gazdele vor ataca destul de mult deoarece ma astept sa-si doreasca mult mai mult obtinerea celor 3 puncte. Favoritii joaca mult pe flancuri si deschid jocul si avand in vedere aceste aspecte, cred ca gazdele vor avea multe lovituri de colt.

Helsingborgs IF - Orebro SK

Doua echipe destul de echilibrate si asta e destul de ok avand in vedere ca mizam pe cornere. De obicei, linia mediana a echipelor mai slabute din Nord cam scartaie si jocul e de multe ori deschis. Ambele echipe au o medie a cornerelor obtinute in prima parte de aproximativ 3 si cred ca putem avea in prima parte ceva lovituri de colt.

IF Elfsborg - Kalmar FF

Echipa gazda e putin favorita in acest meci si asta nu o spun eu ci cotele. Kalmar e o echipa care nu se lasa invinsa usor, iar in fiecare meci direct cu Elfsborg a pus probleme si ma refer in special la cornere, atacurile dezvoltate pe flancuri. Cred ca o sa avem o prima repriza intensa si loviturile de colt nu cred ca vor intarzia sa apara.

SK Dynamo Ceske Budejovice - Sparta Praga

Sparta Praga are ca obiectiv titlul insa e destul de greu dupa parerea mea deoarece Slavia e intr-o forma foarte buna. In fine, suntem aici pentru cornere, iar in toate meciurile directe dintre cele 2 formatii, Sparta Praga a avut mereu castig de cauza. E clar, e echipa mai buna si echipa care isi creeaza multe ocazii si ma astept la multe cornere.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arminia Bielefeld vs FC St Pauli
Pronostic:
Peste 3.5 cornere in prima repriza
Cota
1.44
Aalborg BK vs Silkeborg IF
Pronostic:
Prima echipa la 5 cornere - Aalborg
Cota
1.47
Helsingborgs IF vs Orebro SK
Pronostic:
Peste 3.5 cornere in prima repriza
Cota
1.38
IF Elfsborg vs Kalmar FF
Pronostic:
Peste 3.5 cornere in prima repriza
Cota
1.36
SK Dynamo Ceske Budejovice vs Sparta Praga
Pronostic:
Echipa cu cele mai multe cornere - Sparta Praga
Cota
1.36
Cota finala: 5.40
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro