Ponturi Pariuri Fotbal Beijing Guoan vs Hebei

BETANO

Prieteni, astăzi voi miza pe un meci dintr-o competiție pe care o urmăresc îndeaproape. Și când spun că o urmăresc, nu mă refer la faptul că urmăresc rezultatele pe flashscore cum fac marii tipsteri ai țării :) Urmăresc minim 3 meciuri live pe etapă și rezumatele pentru toată runda.

Beijing Guoan are pretenții mari în acest sezon, iar până acum i-a mers destul de bine, însă mai e mult de muncă până să se poată bate de la egal la egal cu granzii de la Shanghai SIPG și Guangzhou Evergrande pe termen lung. Beijing are un parcurs imaculat pe propriul teren, cu 10/10 victorii, dar astăzi nu mă interesează acest aspect, destul de slab cotat de bookmakeri.

cota2.ro

Bakambu, Renato Augusto și Jonathan Viera sunt cei 3 străini din ofensiva gazdelor, dar cel din urmă a suferit o accidentare de lungă durată și va lipsi pentru o perioadă destul de lungă, în acest caz, cel de-al 3-lea loc eliberat pentru un străin în echipă va fi luat de brazilianul Fernando, mijlocaș de profil un pic mai defensiv.

Interesant este faptul că neamțul Rogge-Schmidt a fost demis acum câteva zile, locul său pe banca tehnică fiind luat de Bruno Genesio, fostul antrenor al lui Olympique Lyon. Sunt semne clare că cei din conducere forțează performanța în acest sezon.

Hebei este o echipă modestă, cu o singură victorie obținută în deplasare în 9 meciuri disputate în acest sezon, iar media de vârstă a titularilor este cu 3 ani mai mare decât a celor de la Beijing. Bătrânii argentinieni Lavezzi și Mascherano sunt 2 dintre cei 4 străini din lot. Ceilalți doi sunt brazilienii Fernandinho și Marcao, nimic deosebit la cei doi, până la 25 de ani evoluând la echipe modeste.

Referitor la pariul meu, principalul argument este acela că Beijing Guoan are o abordare destul de directă față de adversari, în special la meciurile de pe teren propriu, punând stăpânire pe balon chiar de la început. Sunt multe meciuri pe care gazdele de azi le termină cu procentaj de peste 65% la posesie, iar această presiune constantă livrează multe cornere.

De foarte multe ori Beijing Guoan depășește chiar bariera de 10 cornere, iar astăzi îmi face cu ochiul și o cotă de 3.85 prima echipă care aunge la 9 cornere

Pariul meu de bază va fi acela pe handicapul -2.5 la cornere în favoarea gazdelor la o cotă de 2.05 disponibilă în BETANO.

Pentru a câștiga acest pariu este nevoie ca Beijing Guoan să aibă cu minim 3 cornere mai mult decât adversarul, ceea ce mi se pare ușor realizabil:

  • În ultimele 7 meciuri consecutive, Beijing Guoan a avut cu minim 3 cornere mai mult decât adversarul.
  • Beijing Guoan este echipa cu cea mai mare medie de cornere obținute per meci: 7.55
  • în medie, adversarii lui Beijin Guoan obțin 4.00 cornere per meci



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Beijing Guoan vs Hebei
Pronostic:
Beijing -2.5 handicap cornere
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: 10.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro