Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 8.72

BETFAIR SPORTSBOOK

Băieți, eu voi juca un bilet format din 5 meciuri care se dispută în acest weekend în România, Liga 1 și Liga 2. Cota finală depășește valoarea 8 și voi miza 3/10

Dinamo București vs Academica Clinceni

cota2.ro

Dinamo e în criză, știm cu toții, dar un meci cu o echipă care are în continuare lot d eșalon inferior ar fi, în teorie, o gură de oxigen obligatorie! Nu contează că nu au antrenor, valoric Dinamo ar trebui să facă diferența.

FC Botoșani vs Gaz Metan Mediaș

Două echipe cu joc plăcut, deschis, care, după părerea mea, ar avea șanse reale să prindă play-off-ul și nu sunt nebun când spun asta. Toate cele 6 meciuri în care au fost implicate aceste două echipe în debutul de campionat au produs minim 2 goluri.

Sepsi Sf. Gheorghe vs Viitorul Constanța

Statistica nu este de partea noastră la acest meci, deoarece toate cele 3 întâlniri disputate la Sf Gheorghe până acum au fost sărace în goluri, iar Sepsi are cea mai slabă medie de goluri per meci în aceste prime 3 etape, DAR...ocazii au fost, ajung în fața porții, până când să mai rateze? Iar de partea cealaltă e Viitorul, echipă care marchează, dar și primește.

Concordia Chiajna vs Daco-Getica București

Chiajna a picat după 8 ani petrecuți în Liga 1, și vrea să se amestece în lupta pentru promovare. Problema este la Daco-Getica, echipă care a fost la un pas de desființare, dar care a decis să continue drumul în Liga 2 cu un lot format din jucători tineri, evaluat personal, valoric, la nivelul Ligii a 3-a.

UTA Arad vs Dunărea Călărași

Sincer vă spun că am așteptări mari de la UTA în acest sezon. Loți Balint, unul dintre cei mai eficienți și respectați antrenori din liga secundă a preluat conducerea tehnică și sunt zvonuri de pretenții mari. Călărașiul a picat, a pierdut mulți jucători, dar l-a adus pe bancă pe Cristi Pustai, iar pentru mine personal este o surpriză faptul că dom' profesor a acceptat această provocare. Voi miza pe victoria gazdelor cu miza returnată în caz de egalitate.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Dinamo vs Clinceni
Pronostic:
1
Cota
1.62
Botoșani vs Gaz Metan
Pronostic:
over 1.5 goluri
Cota
1.40
Sepsi vs Viitorul
Pronostic:
over 1.5 goluri
Cota
1.40
Chiajna vs Daco-Getica
Pronostic:
1/1 pauză/final
Cota
1.75
UTA vs Călărași
Pronostic:
UTA DNB
Cota
1.57
Cota finala: 8.72
Profit: 23.16
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro