Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.00

BETANO

Tom Tomsk - FK Yenisey

Tom Tomsk merge ”ceas” pe propriul teren unde nu a mai pierdut de, atentie, 19 meciuri. Yenisey e clar ”victima” azi si nu cred ca oaspetii pot face vreo surpriza chiar daca in ultimele ore cotele pe victoria gazdelor a urcat puttin si cotele pe oaspeti au scazut. Nu au fost modificari semnificative si tind sa cred ca gazdele vor scoate azi cel putin un punct.

cota2.ro

FC Shinnik Yaroslavl - Avangard Kursk

Ramanem in Rusia acolo unde Shinnik Yaroslavl e clar echipa mai buna in duelul cu Kursk. Gazdele sunt in top 10 in timp ce oaspetii aduna infrangeri pe banda rulanta. In toate meciurile directe jucate pe terenul celor de la Yaroslavl, cei de la Kursk nu au reusit sa obtina nici macar un punct. Ma astept la puncte obtinute de gazde si nu cred ca oaspetii vor castiga.

Oppsal IF - Åsane

Åsane are la prima vedere un meci simplu si asa il si vad. Oppsal e lanterna rosie a clasamentului, in timp ce Åsane se lupta la primul loc si implicit la promovare. De specificat e si faptul ca in luna Iunie, favoritii s-au impus in fata celor de la Oppsal cu scorul de 5-0 ceea ce confirma diferenta mare de valoare. Chiar daca Åsane nu arata excelent in deplasare, ma astept sa castige.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Tom Tomsk vs FK Yenisey
Pronostic:
1X
Cota
1.26
FC Shinnik Yaroslavl vs Avangard Kursk
Pronostic:
1X
Cota
1.26
Oppsal IF vs Åsane
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.26
Cota finala: 2.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro