Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.01

BETFAIR SPORTSBOOK

Nu cred că pariați foarte des pe meciuri ale echipelor pe care vi le propun pentru azi la biletul zilei, nici eu nu o fac, dar azi merită o investiție de maxim 5/10, deoarece principalele argumente țin doar de aspectul statistic.

HB Torshavn vs B36 Torshavn

cota2.ro

Avem derby în Isulele Feroe între campioana în exercițiu HB Torshavn și B36 Torshavn, câștigătoarea cupei. Cele două s-au întâlnit în acest an și în SuperCupă, gazdele de azi impunându-se cu 1-0, marcând primul meci după 9 ani de zile în care doar una din cele două echipe a reuțit să înscrie.

Fiți atenți: 22 din ultimele 24 de partide oficiale (91%) dintre cele două rivale au produs goluri de ambele părți, iar bookmakerii își exprimă părerea că există șanse de minim 67% ca ambele echipe să marcheze azi. Ce avem aici? Răspuns corect: UN VALUE BET

Fram Larvik vs Odds BK II

Prea multe despre lotul fostei campioane a Norvegiei de acum 70 de ani, Fram Larvik, nu prea sunt de spus. În acest moment se află pe locul 4 din cel de-al 3-lea eșalon fotbalistic, iar lotul este format din tineri de 19-21 de ani, la care se adaugă câțiva veterani precum portarul danez Stenild sau mijlocașul polonez Marcin Pietron. Astăzi vor primi vizita echipei a 2-a a lui Odds BK, a cărei emdie de vârstă este de 19.3 ani.

9 din ultimele 10 partide directe oficiale au produs minim 3 goluri pe tabelă, având chiar scoruri de hochei, iar media de goluri per meci în actualul sezon este de 3.4 respectiv 3.3.

🔥OFERTĂ LIMITATĂ🔥

Deschide un cont nou la SportingBet prin butonul de mai jos și primești acces GRATIS pentru 10 zile în grupul Business Tips (86% Win Rate lunar)


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
HB Torshavn vs B 36 Torshavn
Pronostic:
GG
Cota
1.50
Fram Larvik vs Odds BK II
Pronostic:
over 2.5 goluri
Cota
1.34
Cota finala: 2.01
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro