Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.29

BETANO

Astazi, alte 2 campionate puternice din Europa iau startul: Bundesliga si LaLiga. Bineinteles, va recomand atentie maxima pe aceste campionate care abia au inceput sau urmeaza sa inceapa. Am tintit 5 evenimente si am alcatuit un biletel cu o cota foarte interesanta.

Athletic Bilbao - Barcelona FC

Barcelona a avut mereu viata grea la Bilbao, iar Messi nu cred ca o sa joace in acest meci. Gazdele au o medie buna de cornere pe teren propriu atat in meciurile cu Barcelona cat si cu celelalte echipe. Cred ca o sa avem multe lovituri de colt in acest meci.

cota2.ro

FC Bayern München - Hertha BSC Berlin

Cand spui Bayern e clar ca spui goluri si cornere. Am ales cornerele de aceasta data si cred ca am facut o alegere buna. In ultimele 2 intalniri directe de pe Allianz Arena, Bayern a trecut de 9 cornere, iar in ultimele 4 are o medie de 8.75 cornere/meci. Cred ca si azi va fi un festival de cornere daca Hertha o sa riposteze cu toate ”armele”.

FC Chindia Targoviste - Dinamo Bucuresti

Chindia joaca bine pe ”teren propriu”, iar Dinamo e o echipa in criza, asta e clar. Ma astept la multe goluri, poate goluri de ambele parti. Sa nu uitam ca gazdele au marcat si in poarta celor de la CFR Cluj. Dinamo are o defensiva jalnica si nici victoria nu e sigura in acest meci pentru acestia.

AFC Hermannstadt - Academica Clinceni

Hermannstadt are o slabiciune la atacurile pe flancuri si in meciurile acestora avem cornere destul de multe. Clinceni e o echipa nou-promovata si de multe ori se arunca in atac. Ei bine, ma astept la un numar destul de mare de cornere in acest meci, mai ales ca ambele echipe sunt in criza de rezultate.

Hamburger SV - VfL Bochum

Inchei biletul cu un meci din Liga 2 din Germania, acolo unde Hamburg isi propune promovarea un acest an. Am vazut un meci al lor acasa in acest sezon, iar forta ofensiva este impresionanta. Nu cred ca Bochum o sa faca fata si cred ca gazdele se vor impune destul de lejer in acest meci.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Athletic Bilbao vs Barcelona FC
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.40
FC Bayern München vs Hertha BSC Berlin
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.42
FC Chindia Targoviste vs Dinamo Bucuresti
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.36
AFC Hermannstadt vs Academica Clinceni
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.44
Hamburger SV vs VfL Bochum
Pronostic:
Pauza sau Final 1
Cota
1.36
Cota finala: 5.29
Profit: 17.16
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro