Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 14.08

BETFAIR SPORTSBOOK

AZ Alkmaar vs Groningen

Alkmaar și Utrecht sunt singurele echipe care au obținut 100% din meciurile disputate în noul sezon de Eredivisie și vom încerca să speculăm acest aspect benefic. Alkmaar s-a impus în 10 din ultimele 11 partide disputate pe propriul teren în campionat, la fel ca și în 5 din ultimele 6 directe cu Groningen în toate competițiile. Alkmaar a marcat minim 2 goluri în ultimele 3 meciuri de campionat.

cota2.ro

Feyenoord vs Utrecht

7 din ultimele 10 partide directe oficiale dintre Feyenoord și Utrecht au produs goluri în ambele porți, iar același scenariu este foarte posibil și în partida de duminică. Utrecht a câștigat ambele partide de până acum primind gol, iar Feyenoord a bifat 2 remize cu goluri.

Rennes vs PSG

7 din ultimele 8 partide oficiale dintre Rennes și PSG au avut goluri în ambele porți, iar Rennes a marcat de fiecare dată. Ambele echipe au debutat cu victorii la 0 în noul sezon, dar PSG a avut o misiune ușoară pe Parc des Princes cu Nimes, în timp ce Rennes s-a impus pe un teren unde nu se câștigă așa ușor, la Montpellier

Espanyol vs FC Sevilla

Espanyol și-a făcut deja rodajul în noul sezon cu 4 meciuri din preliminariile Europa League, în care a marcat 10 goluri și a încasat doar unul singur, e drept, cu adversari mult mai slabi cotați. Sevilla a schimbat antrenorul dar și mulți jucători și s-ar putea să fie nevoie de ceva meciuri pentru omogenizarea relațiilor de joc.

Sporting vs Braga

După ce a luat-o rău pe cocoașă de la Benfica în Supercupă, Sporting a remizat în prima etapă cu Maritimo și deja putem vorbi de o oarecare presiune a rezultatelor. Braga a câștigat toate cele 3 meciuri oficiale disputate în acest sezon (2 în Europa League), dar a încasat gol de fiecare dată, deci ar mai fi de lucru în apărare.



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
AZ Alkmaar vs Groningen
Pronostic:
1 & Peste 2.5 goluri
Cota
1.97
Feyenoord vs Utrecht
Pronostic:
GG
Cota
1.50
Rennes vs PSG
Pronostic:
GG
Cota
1.65
Espanyol vs FC Sevilla
Pronostic:
1X
Cota
1.65
Sporting vs Braga
Pronostic:
GG
Cota
1.75
Cota finala: 14.08
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro