Biletul Zilei pentru luni

BETFAIR SPORTSBOOK

Nu mă complic prea mult azi, voi miza pe două meciuri de prim-plan, informațiile sunt publice, dar nu vreau să mizez pe liniile de handicap, astfel că voi combina cei doi soliști pe același bilet pentru Extra-Value.

Celta Vigo e în cărți pentru cupele europene, chiar dacă în ultimele 5 partide are o singură victorie. Galicienii sunt la 6 puncte în spatele lui Villareal, iar azi primesc vizita lui Las Palmas, echipă care se luptă pentru supraviețuire. Dacă ne uităm pe ultimele directe observăm o avalanșă de goluri, ultimele 9 partide consecutive fiind cu goluri în ambele porți și multe overuri, DAR...pentru azi nu sunt așa convins că acest aspect se va repeta, deoarece de la oaspeți lipsește o piesă extrem de importantă: omul de gol Jonathan Calleri!

cota2.ro

Mancheter United se deplasează pe Selhust Park fără probleme de lot, iar motivul principal pentru care mizez pe victoria lor este faptul că printre mulți alții, de la Crystal Palace va lipsi Zaha! Fără Zaha în teren, jocul lui Palace e cu totul și cu totul altfel, îi lipsește explozia, viteza și elementul care ar putea surprinde adversarul.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Celta Vigo vs Las Palmas
Pronostic:
1
Cota
1.45
Crystal Palace vs Manchester United
Pronostic:
2
Cota
1.55
Cota finala: 2.25
Profit: 12.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro