Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.20

BETANO

Poli Iași - FC Chindia Targoviste

Poli joaca senzational acasa si are prima sansa cu cei de la Chindia Targoviste. Echipa lui Mihai Teja are cel mai bun start al ei in Liga 1 din istorie, daca nu ma insel. Politehnica poate ramane neinvinsa si dupa aceasta etapa ceea ce ar insemna un lucru destul de semnificativ. Gazdele joaca mult pe flancuri si obtin multe cornere. Cred ca acest lucru o sa se intample si astazi si cred ca gazdele vor bifa minim 5 lovituri de colt.

cota2.ro

Universitatea Craiova - Astra Giurgiu

Derby foarte interesant in Banie, acolo unde Universitatea primeste vizita celor de la Astra. Fosta campioana l-a readus pe Constantin Budescu, iar echipa parca a prins viata dupa aceasta revenire. Alibec, Radut, Matei si Tamas sunt celelalte nume grele din tabara oaspetilor. Ma astept la un meci deschis si cred ca loviturile de colt nu vor intarzia sa apara.

1. FC Köln - Borussia Dortmund

Borussia Dortmund are o echipa absolut senzationala. Reus, Paco Alcacer, Sancho, Gotze, Hazard, Hummels, Witsel, Piszczek, Schulz sau Brandt sunt marile vedete ale Borussiei care in acest an are sanse reale la titlu. In SuperCupa Germaniei a invins-o pe Bayern destul de clar si cred ca galben-negrii vor avea un joc mai consistent si mai in viteza dupa noile achizitii. Cred ca Koln o sa respinga azi multe mingi din suprafata de pedeapsa.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Poli Iași vs FC Chindia Targoviste
Pronostic:
Poli Iași peste 4.5 cornere
Cota
1.35
Universitatea Craiova vs Astra Giurgiu
Pronostic:
Peste 6.5 cornere
Cota
1.20
1. FC Köln vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Borussia Dortmund peste 4.5 cornere
Cota
1.36
Cota finala: 2.20
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro