Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 10.13

BETANO

Prieteni, eu voi încerca pentru astăzi un bilet de cota 10, pentru că profitul realizat în această lună îmi permite să încerc o miză 3/10.

Aalesunds vs Ham-Kam

cota2.ro

Aalesunds zburdă spre promovare în acest sezon și cu 8 victorii din 8 meciuri pe propriul teren pare un pariu bun pentru astăzi. 40-15 este golaverajul liderului din liga secundă a Norvegiei după 19 etape.

Ajax Amsterdam vs APOEL Nicosia

Ajax Amsterdam pornește favorită clară în disputa cu APOEL Nicosia, dar acel 0-0 din tur se poate dovedi un rezultat destul de periculos, iar solistul pe gazde nu merită jucat. Ajax va năvăli peste adversar și sunt de părere că acest aspect își va pune amprenta pe statistica loviturilor de colț.

Slavia Praga vs CFR Cluj

Tot despre cornere vorbim și la meciul CFR-ului, care a înregistrat o medie de fix 6 lovituri de colț executate per meci în cele 7 partide din preliminariile Champions League disputate în acest sezon și doar pe Celtic Park a avut 3, în rest...minim 4 per meci.

Lille vs St. Etienne

Lille și Saint Etienne sunt două echipe care mi-au plăcut foarte mult anul trecut, au practicat un fotbal bun, plăcut ochiului. Chiar și după modificările de lot din iarnă, cele două echipe și-au păstrat potențialul de a înscrie cu ușurință.

Guangzhou Evergrande vs Kashima Antlers

În AFC Champions League avem o confruntare între două echipe care împreună au câștigat 3 din ultimele 6 ediții, Guangzhou Evergrande (reprezentanta Chinei) și Kashima Antlers (reprezentanta Japoniei). Kashima are 15 meciuri la rând cu gol marcat în meciurile oficiale, în timp ce trupa lui Fabio Cannavaro a marcat în 19 din ultimele 20 de partide oficiale. Va fi un duel interesant între brazilienii celor două echipe iar personal cred că Talisca va fi în mare poftă de joc după ce a lipsit destul de mult.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Aalesunds vs Ham Kam
Pronostic:
1
Cota
1.45
Ajax vs APOEL
Pronostic:
Ajax -2.5 handicap cornere
Cota
1.54
Slavia Praga vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR peste 3.5 cornere
Cota
1.44
Lille vs St Etienne
Pronostic:
GG
Cota
1.75
Guangzhou Evergrande vs Kashima
Pronostic:
GG
Cota
1.80
Cota finala: 10.13
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro