Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.12

BETANO

Astra Giurgiu - CFR Cluj

CFR Cluj vine dupa calificarea in grupele Europa League si are un moral destul de bun. Astra incearca sa refaca o echipa care facea furori in trecut insa nu cred ca pot face fata campioanei care arata foarte bine si e o echipa matura din toate punctele de vedere. Ma astept ca cei de la Cluj sa atace mult si sa beneficieze de ceva lovituri de colt.

cota2.ro

Gaz Metan Medias - Politehnica Iași

LPF-ul a programat acest meci tare la ora 15:30 ceea ce mi se pare o prostie de neimaginat. La nivelul gazonului cred ca vor fi peste 40 de grade si la acest meci nu joc altceva decat cateva cornere in contul Politehnicii care a demonstrat ca are flancurile destul de bune. Cu siguranta meciul ar fi avut o mai mare calitate daca se juca seara.

Juventus Torino - SSC Napoli

Derby in Italia intre campioana Juventus si vicecampioana Napoli. Ma astept la un meci destul de tare, cu goluri si multe faze de poarta. Cornerele vor fi in prim-plan zic eu si cred ca o sa se treaca lejer de pragul a 8 cornere. In Italia media de lovituri de colt e ridicata, iar intr-un derby precum acesta cu siguranta media o sa fie si mai mare.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Astra Giurgiu vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR Cluj peste 3.5 cornere
Cota
1.35
Gaz Metan Medias vs Politehnica Iași
Pronostic:
Politehnica Iași peste 2.5 cornere
Cota
1.29
Juventus Torino vs SSC Napoli
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.22
Cota finala: 2.12
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro