Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 10.06

UNIBET

Facem un mix pe maine de baschet si League Of Legends plus un meci de handbal azi.


cota2.ro

Giannis a fost esential in victoria Greciei cu Noua Zeelanda si mizez pe minim 3 assisturi in contul sau. Superstarul grec ar trebui sa bifeze peste 30 de minute si sa faca un meci impecabil pentru ca echipa sa sa tina pasul cu americanii.


Finala Regionala din Coreea se joaca intre DWG si KZ. Damwon intra direct in aceasta faza dupa semifinala cu SKT din Summer League in timp ce KINGZONE a disputat doua serii in aceasta saptamana in sferturi si semifinale, ambele castigate cu 3-1 in fata celor de la Africa Freecs si SANDBOX Gaming. Ma astept ca Deft sa-l domine pe Nuclear si pe langa asta lucrul in echipa a facut diferenta pentru KZ in aceste ultimii doua serii, acestia bifand multe kill-uri in urma jocului colectiv. 4-1 are KZ in fata celor din DWG in meciurile directe, toate consumate in acest an. Meciul in gasiti in sectiune eSports.


Irun a fost surpiza de sezonul trecut in prima liga spaniola si pretentiile raman considerabile pentru ei si in aceasta campanie noua. Irun a castigat ambele jocuri cu Ademar si ma astept sa obtina un rezultat pozitiv si astazi, jocul defensiv fiind punctul forte al oaspetilor

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
SUA vs Grecia
Pronostic:
Giannis peste 2.5 assituri
Cota
1.80
DWG vs KZ
Pronostic:
2
Cota
2.30
Ademar vs Irun
Pronostic:
X2
Cota
2.43
Cota finala: 10.06
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro