Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.29

Superbet

Turcia s-a chinuit cu Andorra, dar râmâne la egalitate de puncte cu Franța și Islanda și nu ar avea voie să facă pași greșiți în Moldova, echipă cu care a măturat pe jos în meciul tur, 4-0, dar este important de știut că Moldova nu a expediat niciun șut pe poartă în acea partidă.

În general, când favorita evoluează în deplasare, parcă nu iese cu măcel, iar azi văd un scor de 2-0 pentru Turci, totuși...voi juca 2 & sub 3.5 goluri, care este și un mic value bet la cota 1.72, în condițiile în care cotele individuale pe solist și pe underul de 3.5 sunt la 1.3, respectiv 1.28. În aceste condiții produsul lor ar trebui să indice o cotă corectă de maxim 1.66.

cota2.ro

Ca și comparație, această casă de pariuri, cea mai mare din România, oferă doar cota 1.61 pentru această selecție!

Cel de-al doilea meci de pe biletul meu vine din Cupa României. Foresta Suceava va întâlni pe propriul teren Aerostar Bacău, echipă cu maximum de puncte după primele 3 etape de Liga 3. Este foarte important de știut că pe banca gazdelor a venit Petre Grigoraș, care a debutat cu o victorie categorică, 3-0, împotriva fostei sale formații, Oțelul Galați.

Aerostarul a l-a numit antrenor pe Daniel Munteanu, aflat la prima aventură ca și antrenor la o echipă de seniori, iar în weekend va avea un meci foarte dificil împotriva Bucovinei Rădăuți, echipa antrenată de Dorin Goian, contracandidată la prpomovare.

Voi miza separat cu încredere și pe solist în această partidă.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Moldova vs Turcia
Pronostic:
2 & 0-3 goluri
Cota
1.72
Foresta Suceava vs Aerostar Bacău
Pronostic:
1X
Cota
1.33
Cota finala: 2.29
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro