Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 7.88

Superbet

Anglia - Kosovo

Anglia primeste vizita unei echipe in forma daca va vine sa credeti insa diferenta dintre cele 2 formatii e uriasa. Nu cred ca oaspetii pot face fata si nici nu cred ca vor marca in poarta Angliei. Au facut surpriza meciul precedent cand au invins Cehia cu 2-1 si pentru mine aia a fost o surpriza uriasa.

cota2.ro

Lituania - Portugalia

Campioana Europeana infrunta o fosta cunostiinta a Romaniei, o echipa care ne-a pus mari probleme. Ronaldo & Co. isi doresc victoria si ma astept sa o obtina destul de clar. Portugalia are o multime de jucatori absolut senzationali si nu cred ca Lituania poate avea vreo sansa in fata unei asemenea echipe.

Luxemburg - Serbia

Sarbii au cam pierdut sansele de calificare la Euro 2020 si nu dupa infrangerea cu Portugalia ci dupa catastrofa cu Ucraina. Portugalia si Ucraina sunt in acest moment favorite clare la Campionatul European, dar ar fi o umilinta ca Serbia sa nu castige in Luxemburg.

Moldova - Turcia

Franta, Turcia si Islanda au fiecare cate 12 puncte si se lupta pentru calificarea la Campionatul European. O sa fie un meci destul de interesant cel dintre Moldova si Turcia deoarece turcii stau cam prost la finalizare in meciurile din deplasare, iar moldovenii pot produce o surpriza. Nu cred totusi ca Turcia nu o sa castige. Practic, s-ar auto-elimina intr-un procent mare daca nu ar face acest lucru.

Albania - Islanda

Albania nu mai are nicio sansa de calificare si nici nu stiu daca a avut vreodata de cand a inceput aceasta campanie. Dupa cum spuneam, Franta, Islanda si Turcia se bat pentru cele 2 pozitii care duc la turneul final. Ma astept ca Islanda sa faca un meci bun astazi si sa obtina victoria. Am ales si o varianta mai safe deoarece 2 solist e destul de riscant.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Anglia vs Kosovo
Pronostic:
1&I1+&II1+ (Anglia castiga + Gol in ambele reprize)
Cota
1.41
Lituania vs Portugalia
Pronostic:
2&I1+&II1+ (Portugalia castiga + Gol in ambele reprize)
Cota
1.43
Luxemburg vs Serbia
Pronostic:
2&II1+ (Serbia castiga + Peste 0.5 goluri in repriza a doua)
Cota
1.51
Moldova vs Turcia
Pronostic:
2&II1+ (Turcia castiga + Peste 0.5 goluri in repriza a doua)
Cota
1.54
Albania vs Islanda
Pronostic:
DNB 2 (Castiga Islanda, iar in caz de egal se atribuie Cota 1)
Cota
1.68
Cota finala: 7.88
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro