Meciul zilei - un adevărat value-bet pentru marți

BETFAIR SPORTSBOOK

Meciul sezonului de până acum în Championship s-a consumat în luna Noiembrie 2017 chiar între cele două echipe care se înfruntă azi pe Craven Cottage. Fulham s-a impus atunci cu 5-4 pe terenul lui Sheffield United, iar datele problemei dinaintea meciului de azi indică un scenariu asemănător în ceea ce privește deznodământul final.

Fulham este cea mai bună echipă din 2018 din eșalonul secund al fotbalului englez, câștigând 80% din meciurile disputate în acest an calendaristic și pierzând doar 4 puncte din cele 30 puse în joc! Impresionant! Puștiul Ryan Sessegnon, cel asupra căruia vă atrăgeam atenția de sezonul trecut, este deja în vizorul cluburilor de top și este evaluat la 50 de milioane de lire sterline, deja!

cota2.ro

Ultimele 4 meciuri disputate de Fulham au fost împotriva unor formații din TOP 6, iar alb-negrii au cules 10 puncte din 12 posibile, bifând 3 victorii importante împotriva lui Aston Villa, Derby County și chiar împotriva liderului Wolverhampton.

Sheffield a pierdut 46% din deplasările sezonului, un procentaj cam ridicat pentru o echipă cu pretenții la promovare, însă Fulham trece printr-o formă excelentă cu 8 victorii consecutive pe teren propriu în competiție! Aruncați doar o privire pe ultimele 5 meciuri disputate de Fulham pe Craven Cottage și veți observa că au marcat 16 goluri, timp în care au încasat unul singur!

Trupa antrenată de Slavisa Jokanovic are cel mai bun atac din Championship cu 59 de goluri marcate în 34 de partide, o medie de 1.69 per meci, în timp ce Sheffield United a pierdut 3 din ultimele 4 deplasări fără să marcheze.

Nu există absențe în tabăra gazdelor în timp ce Sheffield nu se va putea baza pe Leon Clarke, Paul Coutts, Kieron Freeman și Jamal Blackman. Acestora li se mai adaugă David Brooks și James Wilson, a căror situație medicală este incertă.

Toate aceste aspecte îmi inspiră faptul că Fulham poate înscrie și în această seară minim 2 goluri și că se poate impune cu ușurință. În aceste condiții cota 1.98 disponibilă pentru victoria gazdelor în Betfair Exchange reprezintă un pariu cu valoare foarte bună, deoarece șansele estimate de câștig sunt mai bune decât cele exprimate de cota pe care o primim.

Vă invit să verificați și un Value-Bet de cota 13.00 pentru miercuri, pentru o selecție extrem de interesantă! Vezi aici cota 13.00!


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Fulham vs Sheffield United
Pronostic:
1
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 9.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro