Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.35

Fortuna

Prieteni, avem o zi cu foarte multe evenimente. Noi ne concentrăm pe trei din handbal, în care sunt implicate echipe din Nord.


cota2.ro

Flensburg-Elverum e clar un meci de 1 solist, însă va fi o provocare pentru norvegieni să facă față astăzi în Germania. Elverum vine după un usturător 24-34 cu Aalborg, iar soarta ei în această grupă e clară. Stilul lor de joc însă e în mare viteză, iar acest aspect ne poate ajuta pe noi.


Dinamo are probleme în defensivă, iar Kristianstad poate profita de ele prin jocul în viteză pe care îl abordează. E clar, suedezii sunt mai slabi ca sezonul trecut, însă după înfrângerea cu GOG vor da totul pe teren astăzi. Dinamo a avut probleme pe atacurile rapide ale lui Kadetten și oaspeții vor încerca să speculeze acest aspect.


34-24 cu Elverum în CL, astfel că Aalborg și-a arătat colții deja. Campioana Danemarcei întâlnește astăzi pe Skanderborg, iar disputa va avea practic un singur sens. Într-un amical în vară, disputat la Skanderborg, Aalborg a câștigat la patru goluri.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Flensburg vs Elverum
Pronostic:
Peste 53.5 goluri
Cota
1.41
Dinamo vs Kristianstad
Pronostic:
Peste 53.5 goluri
Cota
1.39
Aalborg vs Skanderborg
Pronostic:
1
Cota
1.20
Cota finala: 2.35
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro