Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.31

Fortuna

De la venirea lui Ralph Hasenhutl de la Leipzig pe banca lui Southampton, atmosfera este una bună, iar fanii sunt mulțumiți. Va fi primul meci pe St. Mary's Stadium în acest sezon, când oaspete este o echipă din afara TOP 6, până acum au fost Liverpool și Manchester United.

Southampton este neînvinsă în ultimele 6 meciuri în care a gâzduit-o pe Bournemouth, iar în 5 dintre ele a marcat minim 2 goluri.

cota2.ro

Twente Enschede are un parcurs foarte bun la revenirea în Eredivisie, fără înfrângere în primele 6 etape, iar astăzi primesc vizita rivalilor de la Heracles.

Oaspeții de azi au avut un început ezitant, cu un singur punct obținut în primele 3 etape și un singur gol marcat, dar astăzi vin după două victorii consecutive și cu moralul refăcut.

3.5 respectiv 3.0 este media de goluri per meci în actualul sezon pentru cele două formații. Twente a marcat și a primit gol în 5 din cele 6 etape disputate. Heracles a marcat în 4 din cele 6 etape disputate, primind gol în fiecare meci. S-au marcat minim 3 goluri în 6 din ultimele 7 deplasări ale lui Heracles.



Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Southampton vs Bournemouth
Pronostic:
1X
Cota
1.32
Twente vs Heracles
Pronostic:
GG3+
Cota
1.75
Cota finala: 2.31
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro